• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

17.09.2018

09:07

PRVI U GRUPI? ZVEZDAŠI, TO JE NEREALNO! Ben spušta loptu pred premijeru u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

PRVI U GRUPI? ZVEZDAŠI, TO JE NEREALNO! Ben spušta loptu pred premijeru u Ligi šampiona!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde ne moraju da brinu, El Fardu Ben spreman je za Napoli i premijeru u Ligi šampiona (utorak, 21.00, Arena 1)

 

Zaledili su se zvezdaši posle informacije da je Ben trenirao odvojeno od ekipe.

- Ne ne...Osećam se odlično, imao sam mali problem, ali nije ništa bilo ozbiljno. Spreman dočekujem utakmicu, nema razloga za brigu - kazao je za Žurnal Ben.

Prvi na "Marakanu" dolazi Napoli, Ben spušta loptu na zemlju.

- Neće biti lako, ali nemamo šta da izgubimo. Došli smo u grupu gde su veliki timovi, bolji od nas. Igraćemo našu igru, ako i uvek, pokušaćemo da iskristimo šansu ukoliko se ukaže. Ako uspemo da pobedimo to će biti odlično. Znamo kakav sastav imaju i kako igraju. Iza Mertensa je odlična sezona ali nije on jedini. Imaju Napolitanci odlične igrače, dobar su tim. Naravno da je svima želja da budemo prvi ili drugi u grupi, ali mogu da kažem, da je to nerealno. Nadam se da ćemo završiti kao treći, to bilo bilo odlično za sve, klub, igrače, navijače...

Devet golova postigao je Ben ove sezone za crveno-bele. Pretplatio se na važne golove, svi priželjkuju da seriju nastavi protiv Italijana.

- Pokušaću da pogodim ponovo. Iza mene je odličan početak sezone, baš kao i za ceo tim. Potrudiću se da nastavim tako, cilj mi je da dam mnogo golova ove sezone, ima još mnogo da se igra. 

Nema sumnje, "Marakana" će biti krcata, "delije" jedva čekaju početak meča.

- Napraviće sjajan ambijent, oni su predugo čekali ovaj momenat. Doći će kao "ludi", nadam se da će da nam daju energiju i pomoći da napravimo nešto veliko - poručio je Ben.

 

ANĆELOTI ZNA ŠTA GA ČEKA NA "MARAKANI"! Najjači tim Napolija dolazi u Beograd!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Ako slučajno učačkate jedan go u grupi biće uspeh a verovatno vam ne gine jedno 30-ak komada u Borjanovoj mreži.

Gipsani

pre 5 godina

Vi sigurno nećete dobiti nijedan gol na međunarodnoj sceni!

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija