• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

28.11.2018

23:38

MILOJEVIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Stisli su zube, odigrali muški, videli smo i Joveljića!

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PONOSAN NA IGRAČE: Stisli su zube, odigrali muški, videli smo i Joveljića!

Podeli vest

Trener Vladan Milojević bio je ponosan na igrače Crvene zvezde i pored poraza od Napolija 3:1 u 5. kolu Lige šampiona


Crveno-beli nisu uspeli da ponove partije iz prethodnog dela takmičenja kada su remizirali sa Napolitancima (0:0) savladali Liverpul (2:0), pa su izgubili šanse da se nađu u osmini finala elitnog takmičenja.

- Čestitke Napoliju. Bila je ovo interesantna utakmica. Ono što smo pripremili nismo baš odradili kako smo hteli. Ipak, mogu da kažem da je drugo poluvreme najbolje koje smo imali na gostovanjima u Ligi šampiona. To poluvreme je putokaz kako bi trebalo da igramo u Evropi. Ponosan sam na svoje igrače, na Jovančića, koji je imao jedan trening, kao i na Pavkova. Stisli su zube i odigrali mušku utakmicu. Takođe, videli smo i Dejana Joveljića, mladog igrača, što je velika stvar - kazao je Milojević nakon utakmice.

Drugo poluvreme putokaz

Drugo poluvreme je najbolje koje smo imali na gostovanjima u Ligi šampiona. To poluvreme je putokaz kako bi trebalo da igramo u Evropi
Vladan Milojević, trener Zvezde

Trener Zvezde se potom osvrnuo na probleme koje su imali u igri tokom meča.

- Generalno, imali smo problem u organizaciji igre u prvom poluvremenu. Srnić je igrao na poziciji na kojoj nikad nije igrao jer smo imali mnogo povređenih igrača. Ulaskom Jovančića dobili smo stabilizaciju. Nije bilo nekog iznenađenja, mi nismo uspeli da se adaptiramo stilu igre Napolija.

Poslednje kolo odlučiće ko će u nokaut fazu Lige šampiona iz C grupe. Napoli je sada prvi ima devet bodova, jedan više od PSŽ-a koji je savladao Liverpul 2:1, a tim Jirgena Klopa je trećeplasirani sa šest bodova. 

- Što se tiče favorita za prolazak dalje iz naše grupe, da budem maksimalno korektan i iskren, smatram da ko god da prođe, biće to zasluženo. Različiti su timovi u pitanju, a opet slični po kvalitetu. Videćemo u poslednjem kolu šta će se dogoditi.

Imao je srpski šampion veliku podršku navijača na stadionu San Paolo.

- Navijači nam mnogo znače. Oni imaju veoma, veoma veliku ulogu u dobrim stvarima koje smo uradili. Čuo sam da nisu napravili nijedan incident u gradu. Pokazali smo da nismo mi baš uvek onakvi kakvim nas prikazuju. Žao mi je što nisu mogli da nam pomognu u Parizu i Liverpulu. Evo, još ih čujete... Veliko hvala za njih.

U poslednjem kolu Zvezda će dočekati na "Marakani" Pari Sen Žermen.

- Kako će biti protiv PSŽ? Biće kao i dosad krcata "Marakana", vrela atmosfera. Motivacija će nam, između ostalog, biti i onih 6:1 u Parizu. Nemam ja šta tu mnogo da pričam igračima. Bićemo sasvim dovoljno motivisani protiv Parižana - poručio je Milojević.

(VIDEO) ZVEZDA PALA I ISPALA! Crveno-beli izgubili u Napulju i ostali bez šansi da prođu dalje


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija