• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.04.2020

08:10

KOŠARKAŠ CRVENO-BELIH VREME U IZOLACIJI PREKRAĆUJE LOVOM! Lazić ima trofeje i van terena

Crvena zvezda

KOŠARKAŠ CRVENO-BELIH VREME U IZOLACIJI PREKRAĆUJE LOVOM! Lazić ima trofeje i van terena

Podeli vest

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić (31) vreme tokom vanrednog stanja prekraćuje lovom! Borbeni bek za naš list otkriva da je zaljubljen u lov i kada god ima slobodno vreme, odlazi da lovi

Sada, kada je zbog epidemije virusa kovid-19 košarkaška sezona prekinuta, srpski reprezentativac ima nešto više vremena da se posveti lovu.

- Lovom se bavim od 2015. godine. Za sada lovim samo srneću divljač, a što se tiče dosadašnjih "trofeja", imam nekoliko odstreljenih srndaća - počinje Lazić priču za Informer.

Trpeza bez ulova

Ništa od onoga što je ulovljeno neće biti na trpezi jer zahteva dugotrajnu pripremu na otvorenom prostoru
Branko Lazić

Kapiten crveno-belih kaže da se, nažalost, divljač neće naći na prazničnom, prvomajskom meniju.

- Proslava 1. maja se neće mnogo razlikovati od uobičajene. Ni do sada, zbog profesionalnih obaveza, nisam imao prilike da slavim ovaj praznik, a sada kada imam vremena, nemam uslova. Ništa od onoga što je ulovljeno neće biti na trpezi jer zahteva dugotrajnu pripremu, i to na otvorenom prostoru, a to sada nije moguće. Možda neke naredne godine - poručuje Lazić.

Košarkaš sa najviše odigranih utakmica u crveno-belom dresu (567) dodaje da je do sada lovio samo u Srbiji, ali da bi voleo da ode i u inostranstvo.

- Lovio sam samo na dva lovišta u Srbiji. Jedno je u okolini Beograda, a drugo je u Ljuboviji. Nekoliko godina sam član Lovačkog udruženja "Mileta Polić - Bata" iz Ljubovije. Želja mi je, naravno, da lovim i u inostranstvu, ali vreme ne dozvoljava. Kada budem imao više slobodnog vremena i kada završim karijeru, biću u mogućnosti da se više posvetim ovom hobiju - zaključuje Lazić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija