• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2020

12:45

KAKVA JE SUDBINA ISKUSNOG CENTRA? Obradović progovorio o Štimcu!

Crvena zvezda

KAKVA JE SUDBINA ISKUSNOG CENTRA? Obradović progovorio o Štimcu!

Podeli vest

Vladimir Štimac i Crvena zvezda? Trener crveno-belih Saša Obradović govorio je o iskusnom centru

- Štimac je provereni igrač, koji i dalje ima značajnu tržišnu vrednost. Imamo još malo vremena da razmislimo o svemu, niko ne bi trebalo da bude nezadovoljan svojom ulogom. Vagaćemo da li je neko spreman za prihvatanje određene uloge, jer u suprotnom možeš samo da imaš problem. Ne pričam o Štimcu, već generalno - istakao je Obradović za "Novosti".

Iskusni stručnjak govorio je i o pojačanjima.

- Mislim da smo uradili dobar posao u tom prvom naletu i doveli nama zanimljive igrače. Ima vremena do početka priprema, pratimo na tržištu i domaće i strane igrače, gledaćemo da još nekog dodamo. Stranci u ovom trenutku nisu prioritet, imajući u vidu ovo neočekivano ludilo na tržištu - zaključio je Obradović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija