• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2020

08:15

(FOTO) "DELIJE" POLUDELE OD BESA! Voždovac BRUTALNO PROZVAO Zvezdu: Neevropska Zvezda...

Crvena zvezda

(FOTO) "DELIJE" POLUDELE OD BESA! Voždovac BRUTALNO PROZVAO Zvezdu: Neevropska Zvezda...

Podeli vest

Crvena zvezda je posle penal serije poražena od Omonije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

"So na ranu" posle teškog poraza, s obzirom na to da je srpski šampion ostao bez plej-ofa Lige šampiona i šanse da se bori za elitno takmičenje, sipao je administrator Tviter naloga FK Voždovac.

(VIDEO/FOTO) ZVEZDAŠI MEĐU NAVIJAČIMA OMONIJE! Pogledajte šta se desilo posle drame na Kipru!

BERG SIJA OD SREĆE: Nismo gubili veru protiv velikog tima kakav je Crvena zvezda!

 

Navikli su nas "zmajevi" da na društvenim mrežama peckaju rivale, a nemaju milosti ni prema Zvezdi. 

Crvena zvezda na Kipru ko na krovu 2017. godine - napisano je u dodatak da nisu "evropska" Crvena zvezda, što je dodatno naljutilo mnoge navijače.

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Aluzija je jasna, Zvezda je pod vođstvom Miodraga Božovića doživela poraz protiv Voždovca i prepustila je Partizanu prvo mesto na tabeli, a ovo "začikavanje" je uvod u novi duel na krovu TC "Stadion" koji nas očekuje ovog vikenda.

- Zmajevi preko Kipra sleću na stadion Rajko Mitić za vikend. Laku noć Admi želi, Ligu Šampiona sanjate! - i ova poruka iznervirala je crveno-bele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 3 godine

Čim nema povlastica u sudjenju, naši veliki klubovi tešku muku muče u Evropi... Sinoć se jasno videlo, svaki korner i slobodan udarac za Zvezdu sa ubačajem lopte pred gol, završio se faulom Zvezde u napadu. U domaćem prvenstvu to njima niko ne svira, e upravo zato se i pojavljuju svi ti problemi na Evrosceni. Kada i mali klubovi u Srbiji protiv velikih budu imali ravnopravan tretman kod sudija, tada će i naši klubovi u Evropi moći nešto više da postignu... dotle ćemo gledati još mnogo ovakvih izdanja... i tu ne mislim samo na Zvezdu, jer sve što važi za Zvezdu, isto važi i za Partizan. Samo se smenjuju periodi kad je ko od ova dva kluba pod većom protekcijom od onog drugog.

Aleksandar

pre 3 godine

Nažalost, dok god to bude promašena tema, neće biti većih uspeha u srpskom fudbalu. Stvari tako stoje, a da se to mnogima ne svidja i to je jasno kao dan!

Milos Rankovic

pre 3 godine

Dokle god ima ovakvih ljudi u fudbalu bice nam ovako.da jedan Srbin navija protiv srpskog kluba ja to nerazumem.razumem donekle navijace ali funkcionere kluba nemogu.da se ja pitam ne bi ti meni usao na stadion u nedelju.ti Terzicu daji i dalje Zvezdine igrace ovom malom klubu vozdovcu koji ima deset navijaca ukupno sa cistacicama.sramno i bezobrazno.sta ste vi uradili za Srpski fudbal muko jedna

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija