• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2020

11:09

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je bilo sa Sašom, ko je poremetio hemiju i kako se dogovorio sa Radonjićem! U fudbalu ima svašta...

Crvena zvezda

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je bilo sa Sašom, ko je poremetio hemiju i kako se dogovorio sa Radonjićem! U fudbalu ima svašta...

Podeli vest

Crvena zvezda je nedavno smenila Sašu Obradovića i na klupu vratila Dejana Radonjića, ali crveno-beli su već u prvom meču doživeli debakl, protiv Igokee (85:65)

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde bio je gost jutarnjeg programa Prve televizije, govorio je i o teškom porazu.

Žao mi je što smo se rastali sa Sašom

- Zvezda uvek najavljuje zemljotres. Svako ima pravo da opisuje, Zvezda je izgubila sa velikim rezultatom, bilo je to neočkivano i za mene. Mislio sam da ćemo sa Sašom biti tri godine, ali to se dogodilo, videli ste stanje ekipe i to je rezultat sinoćne loše igre i neuobičajenog rezultata. Olakšavajuće je što su Klipersi izgubili 51 razlike. Lopta je okrugla, morali smo ovo, žao mi je što došlo do toga i sada je Radonjić - kazao je za TV Prva Čović.

Foto: Starsportphoto

Dejan Radonjić nije mnogo razmišljao o povratku

Kako se vratio Radonjić?

Radonjić je dobio otkaz u Bajernu i nakon toga nije imao posao. Čović je otkrio kako se dogovorio sa bivšim trenerom.

- Zvao sam Dejana na razgovor, pričali smo sat i po dva, sutradan je razmislio i dobili smo potvrdu da hoće da se vrati i da zajednički nastavimo sezonu. Nemamo publiku, sponzore, nemamo mnogo čega, ne kukam, ali tako je, ne odustajemo od ciljeva. Mi smo na polusezoni, imamo još 16 kola u EL i 12 u ABA, sve to mora da stane na osnovne ciljeve, osvajanje domaćih titula i pokušaj da u Evroligi uradimo što više.

Bavili smo se glupostima

Govorio je prvi čovek crveno-belih i o promenama. 

- Mi smo do sada iskoristili 18 od 20 igrača, tu se kriju određene promene, naravno trener i stručni štab određuju ko će doći, a naše je da to sprovedemo u delo u skladu sa mogućnostima. Početkom sezon Zvezda je bila kao mašina i onda smo pali dolaskom Ročestija, O'Brajanta, Terija, a sada je i Saša otišao. Oni se nisu uklopili u tim, nije bilo hemije, a i teško je igrati Evroligu i ABA ligu u ovom tempu, iako je to Zvezda godinama radila. I imamo neprijateljski pristup u regionu kada je Crvena zvezda u pitanju i kada su prisutne određene "udruge". Celo leto smo se bavili nevažnim stvarima, glupostima, sada ABA nema usvojene propozicije, proces se nastavlja, znamo ko je suvlasnik, ali je vreme izgubljeno i čekamo presudu. Dobro analiziramo sve kao i kriterijume suđenja.

Foto: Starsportphoto

Saša Obradović

Pomenuo je Čović i suđenje. 

- Ja sam rekao dobro analiziramo. Nismo ni igrali najbolje, a u sport se svašta uvuklo. Nisam fudbalski čovek, tamo je tek svašta, sad nećemo o tome...

Iako Zvezdi ne ide u Evroligi, Čović ne gubi nadu.

- Nije kasno za Top 8, razlika je 2-3 pobede i ukolko se stabilizujemo serija nas vraća. Nema navijača sada kada dođu protivnici u Beograd ne izgleda to isto kada su tu bili navijači, ambijent... ne mislim da je kasno možemo da uspemo u onome što je zacrtano.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tadija64ZEMUN

pre 3 godine

ko je kriv za ovakvo stanje u ekipi,pa naravno trener je uvek kriv,znaci Obradovic,uprava mu je ispunila sve zelje,koje je mogla(mali i ogranicen budzet,ali svaka cast)trener nije znao da uklopi tim i odabere igrace,koji bi svojim kvalitetom zadovoljili kriterijume ZVEZDE, i njenih navijaca,a posle i EL i ABA lige,jedina greska uprave je sto kasno reaguje(ne samo u ovom slucaju)na seriju slabih rezultata i loseg stanja u ekipi,cak i laici(kakav sam i ja) vide da su dolaskom O'Brajenta,igra i rezultati krenuli u sunovrat,a to trener ili nije video ili nije hteo da vidi,nego ga je uporno forsirao,a ZVEZDA gubila dragoceno vreme,koje je nenadoknadivo u ovom sistemu EL,kad se jos doda i ABA liga,umor i nervoza,pad koncentracije ucine ovakav, najgori skor u EL,pa se desi i Igokea,a pre toga i nekoliko ocajnih partija u ABA ligi(dobijenih na cistu srecu)......ima toga jos mnogo za reci.......

zdenko

pre 3 godine

Sve je zamenljivo, sve moze da se menja ali ON, nema sanse.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija