• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

20:40

/OCENE/ANKETA/ KANGA JE ANĐEO I ĐAVO! Stankovićeve izmene rešile meč! Ivanićev DOKTORAT na derbiju!

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ KANGA JE ANĐEO I ĐAVO! Stankovićeve izmene rešile meč! Ivanićev DOKTORAT na derbiju!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde slavli su u 164. večitom derbiju

Crveno-beli su na Marakani nadigrali Partizan i upisali minimalnu pobedu od 1:0(0:0). Nakon dugo vremena Zvezda je slavila u derbiju, ali je ovaj trijumf "vredniji" jer verovatno znači tutulu!

Anketa

Ocene:

Milan Borjan 7 - Nema šta, Milan Borjan je apsolutno zlato Crvene zvezde! Tu je kada treba da se podvikne, da se odbrani i spusti lopta. Imala je Zvezda veliku prednsot od jednog gola, imao je Sejduba Suma veliku šansu da obezbedi remi Partizanu, ali je Borjan bravurom zaustavio njegov udarac i spasio pobedu svom timu za četvrtu u nizu. 

Foto: Starsportphoto

Milan Gajić 6,5 - Većina dobrih napada Partizana išla je preko njegove strane, pomagao mu je Katai koliko je mogao, ali se mučio Gajić u većem delu meča. U prvom poluvremenu ga je Nemanja Jović napadao i bio je mnogo opasniji nego u nastavku Lazar Marković, mada to ima i veze sa igrom ostatka tima. Ofanzivno kao i uvek opasan. Imao je fantastičan prodor krajem prvih 45 minuta kada je proigrao Nikolića, ali je mladi veznjak Zvezde bio neprecizan. 

Nemanja Milunović 6 - Videlo se i na današnjem meču da mu mnogo više odgovara igra sa trojicom pozadi, ali je pravilo o "bonus" igračima sprečilo da Stanković zaigra tako. Imao je jedno "klizanje" sredinom prvog dela igre koje je moglo skupo da košta njegov tim, ali je Njegoš Petrović isparavio njegovu grešku. U nastavku siguran u skoku, sprečio je svaku dugu loptu crno-belih i predstavljao opasnos posle kornera. 

Foto: Starsportphoto

Miloš Degenek 6,5 - Bolji deo štoperskog tandema večeras. Nije bilo greške u igri reprezentativca Australije, siguran u pasu, ali i u defanzivi. 

Milan Rodić 6, do 86. minuta - Nervozno je neumorni bek Zvezde ušao u meč, rano dobio i žuti karton koji ga je "usporio" u agresivnosti. Morao je Sanogo da pomaže mnogo više na njegovo strani u naletima Takume Asana, ali je na kraju Rodić preživeo. Izveo ga je Stanković u finišu meča kako bi pojačao skok igru sa Markom Gobeljićem. Većina napada Zvezde išla je preko njegove strane, a gotovo svako ispucavanje Milana Borjana bilo je baš na Rodića koji je imao bezbroj duela sa Miljkovićem. 

Seku Sanogo 6,5 - Košmaran start za iskusnog vezistu! Veliki broj loših dodavanja i komplikovanja na "ničijoj zemlji". Delovalo je da mu je Stanković izbio "bubice" iz glave, ali nije tako. Ponovo je Sanogo pokazao najveću slabost u igri, a to je komplikovanje. Smirio se posle pola časa igre i "muški" isterao do kraja. Jurio je Bibrasa Natha po terenu i uspeo da ukroti glavni izvor kraecije u igri crno-belih, otud i pola ocene više. 

Njegoš Petrović 6,5, do 45. minuta - Predstavljao je taktičko iznenađenje Dejana Stankovića za kolegu sa "druge strane". Imao je Petrović i lepih poteza, ali je se igrao sa "nervima" navijača kada je pokušao da proda "štiklu" Ivanu Obradoviću. Sredinom poluvremena skinuo je loptu sa noge Nemanji Joviću i spasio siguran gol i Nemanju Milunovića. 

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić do 5,5, do 45. minuta - Nevidljiv je bio izdanak Zvezdine omladinske škole u prvom poluvremenu! Morao je mnogo bolje u nekoliko situacija, a posebno pred kraj prvog dela igre kada je imao najbolju šansu. Bespotrebno je Nikolić zakomplikovao i pokušao iz okreta, ali je njegov udarac Stojković lako ukrotio. 

Mirko Ivanić 7,5 - Ako je Borjan Zvezdino zlato, onda je Ivanić grumen zlata! Mađioničar i ubedljivo najbolji igrač u Superligi! Jednim potezom u prvom poluvremenu namestio je najbolju šansu na meču za Zvezdu. U drugom poluvremenu imao je veliku pomoć u vidu Aleksandra Kataija. Za kraj, verovatno niko u Partizanu nije očekivao da će Kanga njega gađati posle kornera, ali je Ivanić u stilu Pavkova trzajem glave pogodio malu mrežu i verovatno doneo Zvezdi četvrtu vezanu titulu. 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Katai 6,5, do 74. minuta - Bilo je blistavih momenata u igru "Magika" "štikla" u svom šesnaestercu, dva lažnjaka od kojih se Obradoviću zavrtelo u glavi, ali ga je igra na desnoj strani mnogo usporila. U drugom poluvremenu sa Ivanićem je pravio dar-mar na levoj strani i razbio Miljkovića. Izašao kako bi Srnić, kao mnogo bolji defanzivac završio meč. 

El Fardu Ben 6,5 - "Žrtvovan" je u prvom poluvremenu i nije se najbolje snašao kao najistureniji. Pokušavao je da pritisne zadnju liniju crno-belih, ali nije išlo. U drugom delu se prebacio na, prirodnu, desnu stranu i odmah je pravio razliku sa Gajićem. 

Gelor Kanga 8, od 46. minuta - Proklinje veorovatno Aleksandar Stanojević što reprezentativac Gabona nije kažnjen za večerašnji derbi zbog navodnog kašnjenja! Gušila se Zvezda, bila na "konopcima", ali je njegov ulazak na teren spojio igru crveno-belih. O asistenciji posle kornera nema potrebe mnogo pričati! Anđeo i đavo u jednom igraču...

Foto: printscreen

Dijego Falćineli 6,5, od 46. do 86. minuta - Falio je klasičan napadač Zvezdi u prvom poluvremenu, a ulazak Dijega Falćinelija preokrenuo je tok utakmice. Ono što Ben nije mogao uradio je on. Veliki broj skok duela dobio je sa štoperima Partizana, na kraju se tako i povredio i ranije završio utakmicu. Ponovo je bio "vojnik" sistema i svoj lični učinak podredio timu. 

Slavoljub Srnić bez ocene, od 74. minuta - Ušao da zatvori meč. Premalo vremena za konkretan učinak.

Milan Pavkov bez ocene, od 86. minuta - Premalo vremena za konkretan učinak.

Marko Gobeljić bez ocene, od 86. minuta - Premalo vremena za konkretan učinak.

Dejan Stankovič 7 - Loša je bila Zvezda u prvom poluvremenu, nije Stanković zaslužio prelaznu ocenu zbog prvih 45 minuta, ali je na svaki način pokušao da razmrda svoj tim, po cenu žutok kratona i žestoke svađe sa sudijom Simovićem. Ko zna šta je rekao njegovim momcima u svlačionici, ali je Zvezda promenila DNK u nastavku i zaigrala mnogo bolje. Pogodio je sa svim izmenama i apsolutno zasluženo dao i poslednji ispit, ako je nakon fantastične sezone iko sumnjao u njega!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija