• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2021

12:09 >> 12:17

STANKOVIĆ OTKRIO! Bez Falka na Kluž! Ova dva meča su ZA PROĆI! Kako?! Nema veze!

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ OTKRIO! Bez Falka na Kluž! Ova dva meča su ZA PROĆI! Kako?! Nema veze!

Podeli vest

Šampion Srbije će se u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope sastati sa rumunskim Klužom, a prva utakmica dvomeča na programu je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić"

Doživela je Zvezda pravi brodolom na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a posledice toga dugo će lebdeti iznad Marakane. Ipak, ukoliko žele da sačuvaju sezonu crveno-beli što pre moraju da zaborave Ligu šampiona i okrenu se plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope!

Trener šampiona Srbije Dejan Stanković, na početku konferencije potvrdio je da neće moći da računa na Filipa Falka!

Foto: Starsportphoto

 

- Imamo problem sa Falkom! Ima istegnuće mišića,tako da neće biti u protokolu! Ostali su okej - rekao je Stanković i nastavio:

-  I njima, kao i nama, važna utakmica. Nekad i kad boli moraju da se stegnu zubi. Pa posle ove utakmice ćemo da saniramo sitnice. Videćemo kako ce Kluž da izađe. Znamo šta nam je činiti. Nisam se čuo ni sa kim od bivših saigrača iz rumunije!

Foto: Starsportphoto

 


Ovo će biti Dragovićeva stota utakmica u Evropi?

- On je uvek spreman da pokida. Dosta teško emotivno pada ovo što je bilo protiv Šerifa. Radili smo na tome, da se psihički uzdignemo. Sad će se videti jačina grupe, jačina želje i volje. Igrati grupnu fazu Lige Evrope je veliki uspeh - rekao je Stanković i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Fali nam ove sezone koji gol više, jedan gol u ranoj fazi menja nastup, menja tok utakmice. Prošle godine smo dosta golova davali iz prekida, sad nam to ne ide bas najbolje, ali otvorice se, bice i to! I dalje ostajem pri tome da ce ekipa igrati kako joj mi dozvolimo. Ako dopustis, uzese vam pola sata. Mi nemamo Šta da kalkulišemo. Ove dve utakmice su za proći, da li lepo ili ružno, nema veze. Važno je da prodjemo. Naši navijači su iza nas i pružaju nam podršku, idemo na prolaz!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zgija

pre 2 godine

mene bi bilo sramota da posle serifa i dalje vodim klub,ali on za sramotu ne zna,obraz djon.Kakav trenerski cv-i ispao od Omonije i Serifa,dve najvece ljage na imenu Zvezde,idi dok si mlad

DŽAJA POZIVA NAVIJAČE! Sada MOLIM za strpljenje i podršku!
Crvena zvezda

DŽAJA POZIVA NAVIJAČE! Sada MOLIM za strpljenje i podršku!

Doživela je Zvezda pravi brodolom na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a posledice toga dugo će lebdeti iznad Marakane. Ipak, ukoliko žele da sačuvaju sezonu crveno-beli što pre moraju da zaborave Ligu šampiona i okrenu se plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope. Šampion Srbije će se u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope sastati sa rumunskim Klužom, a prva utakmica dvomeča na programu je u utorak od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić"

16.08.2021

11:04

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!
TOTALNA ESKALACIJA

Rusi nemilosrdni! Kijev traži hitnu sednicu SB UN! Zelenski se oglasio nakon stravičnog razaranja, hoće li išta ostati od Ukrajine?!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas, nakon sastanka sa poljskim premijerom Donaldom Tuskom u Varšavi, da Kijev očekuje konkretne korake svojih zapadnih partnera da ojača svoju protivvazdušnu odbranu i zaštiti svoj energetski sektor tokom samita NATO ove nedelje. Ova vest dolazi nakon razornog udara ruskih snaga na gradove širom Ukrajine, prilikom čega je poginulo najmanje 29 ljudi.

08.07.2024

16:40

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija