• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2021

20:02

ZVEZDA SPREMILA 600.000! Poslata ponuda Olimpijakosu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMILA 600.000! Poslata ponuda Olimpijakosu!

Podeli vest

Crvena zvezda se ne šali! Posle Rišaira Živkovića, želi srpski šampion još jednog ofanzivca u svojim redovima

Ima Zvezda Aleksandra Kataija, El Fardua Bena i Mirka Ivanića, ali planira da spremna dočeka grupnu fazu Lige Evrope, pa je posle sklapanja posla sa Rišairom Živkovićem krenula u akcijudovođenja  Nikole Čumić!

Foto: Starsportphoto

 

Igrač Olimpijakosa je želja Zvezde mesecima,a  o njegovom angažmanu pričalo se i u prethodnim prelaznim rokovima...

Crveno-beli su spremni da učine sve da bi dobili 22-godišnjeg igrača! Prema saznanjima Mozzart Sporta, zvanična ponuda već je poslata na adresu grčkog prvaka.

Zvezda je predložila Olimpijakosu da joj prosledi Čumića do kraja sezone na pozajmicu, tako što bi u junu naredne godine morala da ga otkupi za 600.000 evra, a da usput u kasu Kluba iz Atine uplati 20 odsto od narednog transfera bivšeg prvotimca niškog Radničkog!

Foto: Starsportphoto©

 

U Grčkoj su  cenili Nikolu na okruglo 1.000.000 evra, ali je on rekao da želi samo u Zvezdu!  U Zvezdi se nadaju kako bi već do ponedeljka mogli da završe još jedan vredan posao.

Zvezda bi do kraja sezone preuzela na sebe obavezu da izmiri Čumićevu platu, koji tamo zarađuje 20.000 evra mesečno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tomislav

pre 2 godine

Interesantno. Nema mesta u prvoj postavi Olimpijakosa, a treba da dođe kao pojačanje u Crvenu Zvezdu. Dakle, na pomolu je još jedan Tomane, još jedan Falko i novi Dioni. A onda se čudimo šta nas je snašlo i otkud toliko promašenih igrača na jednom mestu. Upravni kadar u Zvezdi baš ima talenta za kreativni mazohizam. Dođe ti da se ubiješ, a nemaš ideju kako i sa čime?! Ovo je zona sumraka u kojoj caruje ludilo uma, dok ljudska pamet plače zaključana u ludnici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija