• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

08:20

TERZIĆ ZAVIDI HRVATIMA! Dinamo proda igrača za 15.000.000 evra, a Zvezda za 5.000.000!

Starsportphoto

Crvena zvezda

TERZIĆ ZAVIDI HRVATIMA! Dinamo proda igrača za 15.000.000 evra, a Zvezda za 5.000.000!

Podeli vest

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podigao je prašinu u srpskom fudbalu nakon što je prozvao selektora Dragana Stojkovića i Partizan

Čelnik Zvezde je dao opširan intervju za TV Pančevo. Tom prilikom, on je poručio Piksiju da se bavi reprezentacijom, a ne da priča o nameštanju, a opleo je brutalno i po crno-belima

Govorio je Terzić i u kakvom stanje je zatekao Zvezdu kada je došao u klub, ali i priznao da je ljubomoran na uspehe hrvatskog fudbala.

- Nisam zadovoljan srpskim fudbalom, mi pričamo da će plasman u Katar biti veliki uspeh. Generalno mi se to ne sviđa, bez obzira na to ko sada vodi Savez -  počeo je Terzić.

- Mi slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvati slave što su vicešampioni sveta? Oni nikada nisu propustili veliko takmičenje. Hrvatska koja je manja od nas. Standardi i ciljevi nisu dobri. Ne možemo mi da slavimo odlazak na Svetsko prvenstvo, a Hrvatima je to normalno. Njima je normalno da igraju polufinale i finale. Moramo da razmislimo, neke stvari dugoročno ne funkcionišu dobro u srpskom fudbalu. Da li je to infrastruktura, treneri...

Foto: Starsportphoto

 

Terzić se osvrnuo na Dinamo Zagreb.

- Meni iz ugla Crvene zvezde smeta što Dinamo proda igrače za 15.000.000 evra, a Zvezda za 5.000.000 evra. Imamo opravdanje jer su oni Evropska unija i njihovi igrači nisu stranci, a naši jesu, a nisu toliko bolji od njihovih. Ali oni su vicešampioni sveta, a mi ne možemo da odemo na Svetsko prvenstvo.

 

Foto: Starsportphoto

 

- Mora neko strateški da se pozabavi time da igramo na velikim takmičenjima i da naši igrači igraju u velikim klubovima. Naših igrača nema. To su neke stvari koje mi se ne sviđaju, ne mogu Zvezda i Partizan da pobeđuju sa po 5:0. Nemoj da se srpski klubovi kriju iza Crvene zvezde. UEFA nagrađuje te lige zbog uspeha klubova koji igraju LŠ i LE - 10 miliona evra je UEFA distribuirala klubovima kao nagradu zbog uspeha Crvene zvezde. Svi klubovi Superlige mogu da dobiju deo tog novca. Zvezda je motor srpskog fudbala, a to se relativizuje i stavljaju se u isti koš Crvena zvezda i Partizan -  zaključio je Zvezdan Terzić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kralj

pre 2 godine

Koga je C. Zvezda prodala za 5 miliona, daj Terziću neznaš gde biješ, u zadnjih 5 godina C. Zvezda nije prodala ni jednog fudbalera koji vredi 5 miliona, ako si mislio na suparnički klub Partizan, on jeste prodavao igrače preko 5 miliona. Pričaš ljudima bajke koji se ne razumeju u fudbal. Onaj ko se razume u fudbal zna da C. Zvezda za sada nema igrača koji bi dostigao cenu od 5 miliona ili više. To znači da se sa mladim igračima slabo radilo, da bi dostigli tu cenu.

sledeća vest

Vesti

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija