• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2021

23:31

/OCENE/ANKETA/ MOŽE LI OVAKVA ZVEZDA DA SE NADA PROLEĆU U EVROPI!? Pojedinci igrali kao amateri, početničke greške skupo koštale crveno-bele...

Starsportphoto

Crvena zvezda

/OCENE/ANKETA/ MOŽE LI OVAKVA ZVEZDA DA SE NADA PROLEĆU U EVROPI!? Pojedinci igrali kao amateri, početničke greške skupo koštale crveno-bele...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić"odmerili su snagu sa Midtjilandom u okviru grupe F Lige Evrope, a poraženi su minimalnim rezultatom (0:1)

Katastrofalna, košmarna noć za Crvenu zvezdu! Završili su izabranici Dejana Stankovića meč sa devetoricom na terenu, poraženi su autogolom, a nisu bili ni bleda senka one jake Zvezde koja u Evropi nije znala za poraz!

Nema sumnje da će trener imati mnogo toga da im kaže i zameri, ali bitno je da se šampion Srbije hitno trgne, zaboravi ovo očajno izdanje i da sve od sebe da u preostala dva meča izbori proleće u Evropi!

Foto: Starsportphoto

 

Milan Borjan (6,5) - Imao jednu odličnu odbranu u prvom poluvremenu, par nesigurnosti i ne preterano mnogo posla!

Marko Gobeljić (5,5) - Neshvatljivo je da iskusan igrač može sebi da dozvoli da u poslednjem minutu zaradi isključenje i tako odmogne ekipi i pre meča sa Ludogrecom! Igrao đene-đene!

Miloš Degenek (5) - Igrač koji iza sebe ima iskustvo i karijeru kakvu ima, koštao je Zvezdu skupo ove noći! Ostavio je tim na cedilu i sigurno će imati besanu noć

Anketa

Aleksandar Dragović (7) Klasa od igrača, ginuo je za svaku loptu i odnosom naterao pojedince da se postide ove noći!

Milan Rodić (6) - Ispod svog nivoa! Napravio grešku, nakon koje je usledio pogodak

Gelor Kanga (5,5) - Više štete nego koristi od njega ove večeri! Grešio na sredini terena, postigao autogol.. Loše!

Foto: Starsportphoto

 

Seku Sanogo  (6) - Borio se, nema mu se baš mnogo toga zameriti!

Aleksandar Katai (6) - Na ovakvog Kataija nismo navikli! Magiko nije dao ni zrno svoje magije večeras!

Foto: Starsportphoto

 

El Fardu Ben (6) - Imao je šanse, trudio se, borio, ali nije išlo...

Mirko Ivanić (6) - Isto važi kao i za Bena! A mogao je po ko zna koji put da bude junak..

Milan Pavkov (6) - Mnogo se očekivalo od Pavkova, ipak, lepo su ga zatvorili igrači gostujućeg tima i nisu mu da li da ulazi u šanse.

 

Igrali su još:

Milan Pankov (od 64) - 6 Umalo da postane junak i džoker. Loše je gađao iz odlične pozicije

Rišairo Živković (od 74) - Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Strahinja Eraković (od 83) -  Nedovoljno vremena za konkretan učinak

Loi Dioni (od 83) -  Nedovoljno vremena za konkretan učinak


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cvilidreta

pre 2 godine

Najgore od svega je to sto smo opet sami sebi corbu zaprzili...da smo izvukli bar bod sve bi bilo gotovo i trece mesto obezbedjeno ovako pogledom na tabelu i preostale meceve da se uociti kako mozemo zavrsiti na poslednjem mestu - u slucaju da izgubimo i od ludogoreca i od brage, s tim da bugari dobiju i nas i dance sa po 2 ili vise gola razlike kao i da danci dobiju bragu...onda bi bilo braga 12 bodova, danci 8, a mi i bugari po 7 samo mi sa losijom gol razlikom u celosti i u medjusobnim susretima sa ludogorecom...nimalo nemoguca situacija (da ne kazem vrlo moguca)...!?

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija