• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2021

00:02

ZVEZDIN "REKORDER" MARKO GOBELJIĆ! Četiri CRVENA KARTONA u isto toliko evropskih sezona!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDIN "REKORDER" MARKO GOBELJIĆ! Četiri CRVENA KARTONA u isto toliko evropskih sezona!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Midtjilanda sa 1:0 u Beogradu, a meč su obeležili crveni kartoni Miloša Degeneka i Marka Gobeljića

Desni bek Crvene zvezde postavio je rekord koji će teško ko srušiti! Marko Gobeljić je na utakmici sa Midtjilandom dobio četvrti crveni karton u isto toliko evropskih sezona!

Marko Gobeljić je crveni karton na meču sa Midtjilandom dobio na samom kraju utakmice. U 94. minutu nije mogao da se susdrži i žestoko je prigovarao glavnom sudiji koji mu je dao drugi žuti i isključio ga sa terena. 

Foto: Starsportphoto©

Da stvar bude gora, ovo njemu nije prvi put da se dešava ovako nešto. Podsetimo, on je prethodne sezone na isti način isključen protiv Milana. Crveni karton dobio je protiv Suduve pre dve godine, a u prvoj sezoni u crveno-belom dresu isključen je na Malti protiv Florijane. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djole

pre 2 godine

Nije Gobeljić kriv za kiks Rodića ,problem je vezni red izuzetno spor uostalom kao i ceo tim zvezde.Svaka izgubljena lopta u fazi napada nama predstavlja problem kada igramo sa ekipama koje su brze i sa brzom tranzicijom.Jednostavno mora se igrati brze sa jednim ili max dva dodira lopte,a za takvu igru morate imati brze i pokretljive igrače naravno sa dobrom tehnikom

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set