• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

15:48

MOĆNA PORUKA NA SEVERU! Delije će biti uz fudbalere Zvezde! /FOTO/

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

MOĆNA PORUKA NA SEVERU! Delije će biti uz fudbalere Zvezde! /FOTO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde neće imati podršku najvatrenijih navijača na meču protiv Ludogoreca (18.45, Arena premium, RTS 1)

Puleni Dejana Stankovića zbog kazne UEFA neće imati podršku najvatrenijih navijača, ali mališani do 14 godina mogu da budu na stadionu. 

Ipak, fudbalere će dočekati spektakularna koreografija. Na severnoj tribini će ih dočekati poruka kada istrče iz tunela!

Foto: crvenazvezdafk.com

 

Na slici je crveno-bela lopta, okružena visibabama, vesnicima proleća, dok je na ogradi severa istaknuta i parola "buđenje ranog proleća".

Zvezdi je za plasman u nokaut fazu Lige Evrope potrebno da večeras pobedi, kao i da ekipa Midtjilanda ne slavi kod kuće protiv Brage. Nakon četiri odigrane utakmice, lider grupe je Braga sa devet bodova, Crvena zvezda je druga sa sedam, Midjiland ima pet, a Ludogorec samo jedan.

Crveno-belima će biti dovoljan samo bod kako bi overili treće mesto i samim tim obezbedili siguran plasman u Ligu konferencija. Ipak, na "Marakani" isključivo tazmišljaju samo o narednoj rundi Lige Evrope.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija