• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2021

22:22

ODBRANA, ODBRANA I SAMO ODBRANA! Radonjić ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA u Rusiji!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ODBRANA, ODBRANA I SAMO ODBRANA! Radonjić ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA u Rusiji!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Zenit sa 68:58 u 13. kolu Evrolige

Crveno-beli se iz Rusije vraćaju sa ogromnom pobedom i naoštreni da u naredna tri evroligaška kola napadnu mesto koje bi ih dovelo do borbe  za plej-of. 

- Čestitke mojim igračima na dobroj utakmici. Bitna pobeda za nas. Pričali smo o ovoj utakmici, cilj je bio da pre svega da odigramo bolje nego protiv Uniksa. Bila je potpuno drugačija utakmica. Od starta smo igrali sa puno energije, fokusa, dobra odbrana nam je donela prednost. Drugo poluvreme nismo dobro počeli napadački, izgubili smo dosta lopti, ali imali smo prednost i nastavili smo sa dobrom odbranom i tako smo kontrolisali utakmicu i upisali važnu pobedu - rekao je Radonjić nakon meča. 

Crvena zvezda je u Sankt Peterburgu imala podršku navijača, te je trener crveno-belih morao da im se zahvali na podršci. 

- Hvala našim navijačima na podršci, atmosfera je bila sjajna - podvukao je strateg Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane, Ćavi Paskval bio je izuzetno nezadovoljan posle poraza i istakao da je ovo Zenitov najgori nastup ove sezone. 

- Najpre da čestitam Crvenoj zvezdi koja je jasno odigrala daleko bolju utakmicu od nas. Igrala je sa više energije, fizički su nas izbacili iz utakmice od prvog do poslednjeg minuta. Loše smo počeli meč defanzivno. U prve dve četvrtine nismo igrali odbranu uopšte. U drugom poluvremenu smo popravili odbranu, igrali sa više energije, ali nismo mogli ništa da pogodimo. Mašili smo otvorene šuteve, izgubili smo previše lopti i nije bilo moguće da se vratimo. Jedna užasna utakmica sa naše strane sa 18 izgubljenih lopti. Bili smo veoma nervozni. Ovo je bila naša najgora utakmica - objasnio je Paskval. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija