• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

17:02

STANKOVIĆ IMAO SASTANAK SA UPRAVOM! Evo šta je rekao čelnicima Zvezde dok ga juri Sampdorija!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STANKOVIĆ IMAO SASTANAK SA UPRAVOM! Evo šta je rekao čelnicima Zvezde dok ga juri Sampdorija!

Podeli vest

Umesto da utakmica s Bragom (četvrtak, 21.00, RTS, Arena) i borba za nokaut fazu Lige Evrope budu u fokusu, glavna tema na "Marakani" je odlazak trenera Dejana Stankovića

Italijanski mediji prenose da trener šampiona Srbije želi da preuzme Sampdoriju, ali da je Crvena zvezda spustila rampu.

Nije ovo prvi put da se pominje odlazak Stankovića u Đenovu. Već šest meseci je trener Zvezde ozbiljan kandidat za klupu tima iz Ligurije.

Prema pojedinim informacijama, kako prenosi Mozzartsport, Dejan Stanković je još pre mesec dana imao sastanak sa klupskim rukovodstvom. 

Foto: starsport/montaža

Dejan Stanković pred odlaskom

 

Saopštio im je tada da želi da napusti kormilo Crvene zvezde. Takav stav pravdao je emotivnom istrošenoću, rečima da ga je rad u matičnom klubu iscrpeo. To je najavio i pre nekoliko dana u interjuu za Informer.

- Svako ko zna kakav je osećaj i kakve emocije izaziva ovaj klub, voleo bi da ostane u Zvezdi ceo život. I kao igrač i kao trener. Međutim, neminovno je da jednom svi krenemo svojim putem. Zvezda je ozbiljna mašina, mnogo je lepo i mnogo je velika potrošnja. I dalje sam zadovoljan i i dalje imam maraton da istrčim. Ima uvek interesovanja za mene, ali to sam rekao i ranije - zapitao bih se da nema. Onda bi to značilo da ne radim dobar posao, ni klub što veruje u mene, ni navijači što me podržavaju. Lepo je kad se raspituju za vas. To vam daje snagu da budete još bolji. A moji planovi? Sve ću uraditi da u maju podignem pehar...

Foto: Starsportphoto

 

Međutim, s obzirom na to da je prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero završio u zatvoru zbog finansijskih malverzacija, Stanković neće nigde. Potvrdio je to za Informer.rs i direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija