• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.12.2021

01:00

SLAVLJE UZ ŠAMPANJAC! Terzić zagrmeo: Najveći uspeh od 1991! Pokazujemo MOĆ I SNAGU, MORAMO BITI ŠAMPIONI!

crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda

SLAVLJE UZ ŠAMPANJAC! Terzić zagrmeo: Najveći uspeh od 1991! Pokazujemo MOĆ I SNAGU, MORAMO BITI ŠAMPIONI!

Podeli vest

Ponosan na istorijski uspeh koji je napravila Crvena zvezda je generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić

Zvezda nastavlja da pomera granice.  Crveno-beli su obezbedili istorijsko učešće u osmini finala Lige Evrope, a napravljen je i istorijski iskorak kada je u pitanju rang lista kluba u poslednjih pet godina. Srpski šampion se trenutno nalazi na 35 mestu.

Nema sumnje da je ovo najveći uspeh Crvene zvezde u novijoj istoriji, pošto su samo dva puta do sada igrali 1/16 finala LE i nikada nisu prošli daje. Ovo je treći put u poslednjih pet godina da srpski šampion igra proleće u Evropi.

Foto: Starsportphoto

Slavlje Dejana Stankovića


Čestitam igračima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti - kazao je Zvezdan Terzić posle istorijskog uspeha.

Foto: Starsportphoto

 

-  Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou. Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu. Večeras smo napravili možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje.

Foto: Starsportphoto

 

Nema mnogo vremena za slavlje za crveno-bele.

- Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom - zaključio je Terzić.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija