• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Nedeljković

17.12.2021

07:35

INFORMER OTKRIVA DETALJE HAOSA U ZVEZDI! Stanković i Borjan se umalo potukli! Trener hvatao Kangu za vrat, Gobeljića brutalno vređao!

Starsportphoto

Crvena zvezda

INFORMER OTKRIVA DETALJE HAOSA U ZVEZDI! Stanković i Borjan se umalo potukli! Trener hvatao Kangu za vrat, Gobeljića brutalno vređao!

Podeli vest

Posle remija s Radnikom (1:1) Dejan Stanković skoro sat vremena urlao na igrače ne birajući reči. Golman Milan Borjan mu se usprotivio, nakon čega ga je šef stručnog štaba žestoko izvređao

Skandal u Crvenoj zvezdi! Trener Dejan Stanković i kapiten Milan Borjan bili su na ivici fizičkog sukoba u ponedeljak uveče posle remija s Radnikom (1:1), saznaje Informer!

Foto: Starsportphoto

 


Crveno-beli su na svom terenu odigrali nerešeno (1:1) sa Surduličanima, što ih je udaljilo do borbe za titulu, a temperamentni trener teško je to podneo. Konferencije za medije nije bilo jer je Stanković otišao u svlačionicu, gde je duže od sat vremena urlao na svoje izabranike.

Hteo da zadavi Kangu

Stanković je Kangu hvatao ga za gušu, gađao ga loptom, a Gobeljića je u Bragi zamalo rasplakao vređajući ga
Izvor Informera

 

Prema rečima našeg izvora, nekadašnji kapiten naše reprezentacije uopšte nije birao reči vređajući svoje fudbalere.

- Stanković je poznat po neobuzdanom temperamentu. Euforičan je kad je lepo, a reaguje žestoko kad je situacija loša. Od trenutka kad je ušao u svlačionicu, počeo je da viče na sve igrače redom. Prvi na meti mu se našao Degenek, koji je delimično pogrešio kod primljenog gola. Onda je vikao na svakoga. I ne bi to bilo toliko strašno i ostalo bi među njima u svlačionici, da je Stanković malo kontrolisao rečnik. Međutim, on je neprimereno vređao igrače, koristio vulgarne i pogrdne izraze. Fudbalerima to, blago rečeno, nije prijalo - objašnjava naš izvor.

Foto: starsport/montaža

 

 

Igračima zamerene česte proslave

Fudbaleri Crvene zvezde često izlaze i prave privatne proslave, što im klupskim pravilnikom nije zabranjeno, ali utiče na kvalitet treniranja i igranja utakmica. U petak veče su napravili žurku povodom plasmana u osminu finala Lige Evrope.
- Slavilo se u Bragi u četvrtak veče. Trebalo je da se strpe dok ne prođu ove utakmice, pa onda neka slave. Umesto toga, u petak veče su u Beogradu napravili žurku. Često izlaze, a to se odražava na njihovu spremnost. Stanković očekuje više odgovornosti sa njihove strane - ističe naš izvor.

U jednom trenutku kapiten Milan Borjan osetio je obavezu da stane u zaštitu saigrača. Ustao je da pokuša da odgovori treneru. Umesto da ga umiri, samo ga je još više razbesneo, a onda su sevale varnice sa obe strane.
- Borjan je pokušao da kaže Stankoviću da je preterao, ali je trener i njega ućutkao, uputio mu je uvredu i rekao mu da sedne. Borjan se tu iznervirao i uzvratio je Stankoviću. Rekao mu je da nije u redu da im se tako obraća, da igračima kasne plate, da nije u redu da neke od njih kao što su Degenek ili Pavkov otpisuje, pa onda kad je gusto, da ih vraća pod pritiskom javnosti. Trajala je ta svađa, a Borjan je na kraju rekao da nema nameru da brani u poslednjoj utakmici jesenje polusezone protiv TSC. Posle svađe su se razišli, ali i dalje nisu u dobrim odnosima. Stanković i Borjan videli su se u sredu na treningu. Golman je ispunio obaveze, ali nije imao poseban kontakt s trenerom. Dan kasnije nije ga bilo u timu u meču sa TSC - objašnjava naš izvor.
To nije prvi put da je Stanković imao nastup kakav se nije dopao igračima. U nekoliko navrata ušao je u klinč sa pojedincima, a nekoliko puta i sa većom grupom fudbalera. On kao trener smatra da na to ima pravo, s tim da se tako temperamentan način rešavanja problema njima ne sviđa. Ovoga puta nezadovoljstvo igrača je kulminiralo.

Foto: Starsportphoto©

 


- Nema on ništa lično protiv ikoga u timu, sve je u fudbalskim okvirima, ali ne može da savlada emocije i reši to malo mirnije. Sa Kangom je više puta ulazio u klinč, hvatao ga za gušu, gađao ga loptom i slično. Prema Degeneku je bio oštar nekoliko puta. Gobeljića je u Bragi zamalo rasplakao kad ga je izveo iz igre, a zatim i izvređao pored aut-linije zbog skrivljenog penala. Bio je krajnje vulgaran - kaže naš sagovornik.

Foto: Starsportphoto

 

Trener nije štedeo ni prve zvezde svog tima, Aleksandra Kataija i Aleksandra Dragovića. Njih dvojica, međutim, nisu to doživljavali tragično.
- Katai i Dragović su profesionalci, imaju malo drugačiji karakter i sposobni su da ne primaju sve k srcu. Kad izađu iz svlačionice, idu dalje. Svi ostali se teško nose s tim - zaključuje naš izvor.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Goran

pre 2 godine

Temperament je jedno a nekultura drugo. Ajde ti lepo u sampdoriju. Sad ti je prilika.posvađao si se sa pola tima. Možda ti je to i bio cilj.

Dragan

pre 2 godine

Ma čovek mora dati ostavku. Dokazalo se da je neškolovan čovek. Ponašanjem u Bragi je osramotio klub. Nikada to nisu radili treneri u Zvezdi. Oni su bila gospoda na klupi. Ovaj bruka klub.

aca

pre 2 godine

Ostani fudbaler kakav si bio! ali trener nećeš biti nikada jer nemaš pojma

Marinko

pre 2 godine

Danims mesecims govorim a sto vecina zvezdasa musli daje rkipavrazbijena da nema igre da nema atmosvere. Neukusno je porediti danasnje rezultate u evropi sa osvajanjem sampionske tituke evrope i sveta. Stankovic jd morao prekjuce da ode ali nema osecaj Iskreno ni karakter. Razumem daje ostao dase iscupa Nesto u evropi.. Medjutim sada podvhitno da ode jer sr nexme vise dozvoliti unistavanje veoma dobrih fudbalera od degeneka py pogledajte igru vukanovica u gopoli itd.

Zoran

pre 2 godine

Udario si na Borjana, Degeneka ej Dragovica, Kataia. Ne mogu da verujem. Verovatno ima demenciju ne vidim drugi razlog. Malo bensedina i ksalala ce srediti stvar.

Mihajlo

pre 2 godine

Ma nije Deki kriv, on je takav kakav je. Nekako mi je uvek bio ljigav. Kriv je onaj sto ne propusta priliku da spomene da je zvezda veliki, to jest nas najveci klub (slazem se) a onda dovede coveka koji nema nikakvog iskustva kao trenera. Ja da sam na mestu nekog od ovih momaka izlupao bih ga vec kod prvog vredjana. Sami su krivi sto mu nisu pokazali dokle sme da ide.

Laki

pre 2 godine

Da li vam je ta j pouzdani izvor o tome sta se desava u Zvezdi, Iliev, mozda ili Vucelic, Stanojevic. Kaze neko, obruj ao je Zvezdu u Bragi zato sto je slavio pobedu, a sta onda reci ga Stanojevica kad na svakoj utakmici ima svoj sou pored aut linije. Bice, da vama smetaju zvezdini uspesi, a najvise Partizanu. Koliki je strah , cak na +5 u Partiganu nisu sigurni, pa Zvezdu moraju da oskabe van terena. Dosta vise mutikasa.

Toca

pre 2 godine

Stankovic je skolovan trener.Ostani medju gospodom.

Amater

pre 2 godine

STA JE TO CUDNO TO SE DESAVA U CELOM SVETU, IGRACI SU TO NAVIKLI JOS U MLADJIM SELEKCIJAMA. DA TO NIJE TAKO TRENER BI BIO VISAK U KLUBU ILI BI IGRACIMA CISTIO KOPACKE.

alekmaric93

pre 2 godine

Stankovica je doveo Vucic tako da ako treba da ode neka ga lepo nazove Predsednik i Stankovic ce ga poslusati pre svega iz postovanja prema njemu jer se znaju nekoliko decenija zatim i zato sto ceni predsednika. Nema potrebe za ovakvom kampanjom a posto dolazi sa ovog mesta i drugih ipak bi rekao da se radi o tome tj politici. Tako da sve sto treba neka Predsednik nazove Stankovica i onaj ce ga poslusati iste sekunde on sigurno nece pretiti protestima ako ne bude prvi i slicno. Pozdrav

Marko

pre 2 godine

MAJKU VAM FASISTICKU ZASTO VELICATE OBICNU SVADJU KOJA JE SITNICA PREMA BUNKERU.DABOGDA POCRKALI KO VREDJA ZVEZDU GROBARSKA PANDEMIJA GORA OD KORONE...

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija