• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2022

16:36 >> 17:54

NE IGRAJ SE SA MNOM, ZNAŠ DA IGRAM BOLJE! Sapunica se NASTAVLJA! Sneža Borjan poslala PORUKU Terziću!?

Crvena zvezda

NE IGRAJ SE SA MNOM, ZNAŠ DA IGRAM BOLJE! Sapunica se NASTAVLJA! Sneža Borjan poslala PORUKU Terziću!?

Podeli vest

Iako je posle izjava Milana Borjana i Zvezdana Terzića delovalo da je "sapunica" na Marakani završena, to se, ipak, nije desilo

Saga o odlasku Milana Borjana sa Marakane traje i nema nameru da se završi. Kapiten Crvene zvezde izrazio je želju da napusti tabor srpskog šampiona, uprava mu to ne dozvoljava, a u čitavu priču uključili su se i brojni "stručnjaci". 

Prepucavanje dve strane traje već nedeljama, a nastupi na "Instagramu" su sve češći. Ipak, po misterioznim i direktnim objavama izdvojila se supruga Milana Borjana - Snežana. 

Pokušao je Dejan Stanković da spusti tenzije, isto je učinio i Mitar Mrkela, ali je današnja izjava Zvezdana Terzića ponovo "raspalila" vatru i pozvala Snežanu Borjan da se oglasi na društvenim mrežama. 

Terzić je najavio uvođenje kazne i promene u ugovoru zbog objava na društvenim mrežama, na šta Snežana Borjan nije ostala "nema". 

- Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - poručio je Terzić.

Ubrzo je stigao odgovor, a brojni navijači veruju da je rečenica Snežane Borjan bila usmerena ka prvom čoveku Crvene zvezde. 

- Ne igraj se sa mnom, kada znaš da igram bolje - glasila je misteriozna poruka Snežane Borjan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

Ova bolesna starleta steti vise nego sto je svesta

miki delija

pre 2 godine

gospodjo borjan najbolje je a da se ti nemesas i ostavis muza da sam odluci sta ce da uradi imaj na umu jedno on ima cvrst ugovor i principijalno ga zvezda nece pustiti da ide pazi da se ne zajebes i da on odsedi godinu ipo dana i tada padne u zaborav svima ti si teski olos mnogo lose sam o tebi cuo

AS

pre 2 godine

MOŽDA ZATO ŠTO IMAŠ DUŽI JEZIK. ZAŠTO PREPUCAVANJE? AKO NEKO HOĆE DA PLATI OBEŠTEĆENJE ZA NJEGA PUSTITE GA DA IDE. NE VREDI NIŠTA NA SILU. HVALA MU ZA SVE I SRETNO. ZAVRŠITE VIŠE TU PRIČU. IMA I VAŽNIJIH STVARI.

Xoran

pre 2 godine

Svaka čast Borjanu ali očigledno je da oče da unovči dobre odbrane i to treba ispoštovati.Srecno Birjane u Americi ,hvala za odbrane u Zvezdi!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija