• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

08:49

PREOKRET! Palo pomirenje, Milan Borjan ostaje u Zvezdi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

PREOKRET! Palo pomirenje, Milan Borjan ostaje u Zvezdi!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan posle sukoba sa tenerom Dejanom Stankovićem tražio je raskid ugovora sa šampionom Srbije, a sada je usledio preokret

Posle nekoliko turbuletnih dana na "Marakani", navijači su dobili lepe vesti - neće Milan Borjan nigde.

Nakon što je Borjan na Instagramu objavio da želi da napusti Zvezdu, a klub jasno poručio da ne može da ide, Delije su pokrenule akciju "Borjane ostani".

Neki su počeli da se opraštaju od kapitena, ali i da apeluju da ostane u Zvezi, da nije završio posao, podsećali su ga šta je sve uradio, na pobede koje je doneo crveno-belima... Izgleda da je im je uspelo.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković i Milan Borjan

Navodno je palo pomirenje, golman crveno-belih i čelnici kluba ipak su pronašli rešenje i Borjan ostaje na "Marakani". Kapiten šampiona Srbije je čak obrisao poruku na Instagramu da odlazi iz Zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Kako se Terzić spašava ucijenom. Pokazalo se da je klub u rukama mafije i nemoralnih ljudi. Stankoviću gde ti je ljudska odgovrnost. Utekao si u Italiju i odande ti i tvoj intimus Terzić ucenjujete dobrog čoveka Borjana da bi spasili svoju glavu. Bednici.

dekduba

pre 2 godine

Ajde bre ne lupaj. Svima treba mir u klubu da bi napredovao. Podrska za sve u klubu i samo napred

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija