• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.12.2021

12:51

NEĆE BORJAN NIGDE! Rampa! Zvezda poslala JASNU PORUKU posle istupa golmana!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NEĆE BORJAN NIGDE! Rampa! Zvezda poslala JASNU PORUKU posle istupa golmana!

Podeli vest

Golman Crvene zvezde Milan Borjan želi da napusti klub, ali čelnici kluba su spustili rampu

Milan Borjan je na društvenim mrežama potvrdio da želi da napusti klub i da raskine ugovor sa crveno-belima.

Nije želeo da navodi konkretne razloge istakavši da su oni "dublji i veći nego što se piše". Danima je golman u centru pažnje zbog navodne svađi sa šefom stručnog štaba Zvezde, Dejanom Stankovićem.

Borjan želi da ide, ali stav Zvezde je nepromenjen. Klub neće dopustiti golmanu da raskine potpisani ugovor koji važi do 2023. godine.

Crveno-beli se bore za titulu u Superligi i plasirali su se u osminu finala LIge Evrope, pa žele iskusnog golmana među stativama u nastavku sezone. 

Foto: Instargam/Milan Borjan

 

Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže .Razlozi moje želje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače - poručio je Borjan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Ispravan stav je ovo. Moze da ide ali za obestecenje ne moze Zvezda sluziti za razigravanje igraca plus nam sledi 700 000 evra od reprezentacija Kanade i Australije. I Mbappe je rekao upravi da hoce da ide u Real pa ne vidim da se nesto buni sto je ostao u PSZ-u. Klub mora biti ispostovan pa sve drugo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija