• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.02.2022

20:01

(ANKETA) STANKOVIĆEVE SLATKE MUKE - DVA RASNA ŠPICA ZA LAKŠI SAN I TRKU SA PARTIZANOM! Može li Zvezda da stigne VEČITOG rivala?

Starsportphoto

Crvena zvezda

(ANKETA) STANKOVIĆEVE SLATKE MUKE - DVA RASNA ŠPICA ZA LAKŠI SAN I TRKU SA PARTIZANOM! Može li Zvezda da stigne VEČITOG rivala?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Čukarički sa 3:0, u 22. kolu Super lige Srbije

Strelci za Zvezdu bili su Milan Pavkov u 16, Ohi Omojiužanf 76. i Aleksandar Dragović i 79. minutu.

Nema sumnje da Stanković može biti zadovoljan, a da li je moguće da Zvezda stigne Partizan, ostaje da se vidi...

Anketa

Zvezda je povela posle brze akcije. Mirko Ivanić je poslao loptu do Milana Rodića, koji je prosledio u sredinu kaznenog prostora gde ju je dočekao Pavkov i zatresao merežu Čukaričkog. Krvario je Pavkov nakon sudara sa Ndijaeom i scena je zabrinula sve navijače. Srećom na nogama je napustio teren ubojiti golgeter, ali nije mogao da nastavi meč! Čukarički je mogao da stigne do izjednačenja u 24. minutu, ali je Bojan Roganović iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Foto: Starsportphoto©

 

Od 69. minuta Čukarički je igrao sa igračem manje, nakon što je drugi žuti karton dobio Uroš Drezgić.Zvezda je brzo iskoristila brojčanu prednost na terenu. Ponovo je Ivanić lepo prošao, poslao loptu u šesnaesterac, Rišario Živković ju je samo skrenuo na drugu stativu gde se našao Ohi i postigao svoj prvi gol u dresu Zvezde.

Foto: Starsportphoto©

 

Konačan rezultat postavio je Dragović, nakon dobrog centaršuta Kataia on je sa pet metara polao loptu iza ledja golmana Čukaričkog. Zvezda je druga na tabeli sa 57 osvojenih bodova, pet manje od prvoplasiranog Partizana. Čukarički je na trećem mestu sa 38 poena.

U narednom kolu, Zvezda će gostovati Proleteru, dok će Čukarički dočekati Mladost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija