• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2022

19:30

CRVENA ZVEZDA - TIM ZA VEČITI DERBI! Stanković presekao! Ljubimac Delija ostaje na klupi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA - TIM ZA VEČITI DERBI! Stanković presekao! Ljubimac Delija ostaje na klupi!

Podeli vest

Najveća utakmica srpskog fudbala igra se u nedelju od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić", a dan uoči meča se mogu naslutiti startne postave večitih rivala

Crvena zvezda ima pet bodova zaostatka u odnosu na Partizan, pa će na 166. "večitom derbiju" imati imperativ pobede.

Ta vrsta pritiska sigurno ne odgovara crveno-belima, ali bez obzira na to teško je poverovati da će Dejan Stanković krenuti "grlom u jagode".

Iako je na prolećnoj premijeri protiv Čukaričkog Zvezda krenula sa dva klasična špica, teško je poverovati da će to biti slučaj i u nedelju.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov i Ohi Omoižuanfo

Krenimo redom, na golu će stajati neprikosnoveni kapiten Milan Borjan, ispred koga je zakucana četvorka koju čine Kristijan Pićini, Strahinja Eraković, Aleksandar Dragović i Milan Rodić.

Osigurač ispred zadnje linije biće Seku Sanogo, od koga će malo ofanzivniji biti Gelor Kanga. Trojku iza najisturenijeg napadača činiće dobro uigrani El Fardu Ben, Mirko Ivnaić i Aleksandar Katai.

Foto: Starsportphoto

Zvezdini čarobnjaci Mirko Ivanić i Aleksandar Katai

Na kraju, u napadu će od prvog minuta biti Ohi Omoižuanfo, dok će Milan Pavkov biti džoker sa klupe.

Borjan - Pićini, Eraković, Dragović, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Katai - Ohi.

Na našem portalu možete videti i očekivani sastav Partizana za predstojeći "večiti derbi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija