• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2022

17:51

STANKOVIĆ: NISAM u Partizanu pa ne mogu da OSETIM...

printscreen

Crvena zvezda

STANKOVIĆ: NISAM u Partizanu pa ne mogu da OSETIM...

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković otvorio je dušu pred meč sa Novim Pazarom u Superligi Srbije

Stanković neće kalkulisati, već će izvesti najjačih 11, iako za četiri dana sledi meč u Glazgovu protiv Rendžersa.

- Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenenstvu imamo 16 mečeva, da u kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi. Dvadeset utakmica momci mogu da iznesu na 'leđima' sigurno. Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmičarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice- počeo je Stanković.

Mladi stručnjak je rekao da očekuje veliki broj navijača na tribinama "Marakane", ali i upozorio da predstojeću utakmicu ne shvata olako.

- Na papiru je tako, ali dosta puta se ispostavilo da ono što misliš da je lako na terenu se ispostavi da postaje teško. Ne želimo da dođe do opuštanja, ponavljam dosta smo radili na tome da se prema svakom protivniku ide kao da je najbolji na svetu. Tri boda na sutrašnji dan kada je besplatan ulaz, kada će doći mnogo ljudi da vidi Crvenu zvezdu, pozdravi momke i zahvali im se za ovakav start prvenstva gde smo ponovo vratili sve u igru. Dosta toga se pitamo, smatram da sutra nemamo pravo na 'lošu' partiju".

Raduje ga povratak Milana Rodića, a onda se dotakao i Mirka Ivanića.

- Pred derbi sam imao opasku da je to samo njegovo priviđanje. Na osnovu onoga kako radi, kako se ponaša i ispoštuje svaki dogovor na terenu nikada nismo imali problem. Potpisao bih da Ivanić izgleda isto kako je izgledao od samog početka prvenstva. Nemam nikakav problem sa Ivanićem, radi fenomenalan posao na terenu i veoma je ozbiljan igrač tako da neka nastavi samo tako. Kao što sam rekao za Motiku, to važi i za sve ostale. Tu su da rade, kako bude bilo potrebno i kada odlučimo da mogu da nam pomognu, oni će igrati. Nije isključeno da i neko drugi dobije minutažu u nedelju. Na veliko zadovoljstvo Rodić se vratio, i dalje se vidi otok koji ima na licu i glavi. Vratio se i juče je bez problema odradio trening, tako da će Rodić početi utakmicu.

Prokomentarisao je Stanković i trku sa Partizanom.

- Pritisak je podjednak, nisam 'tamo' pa ne mogu da znam koliki je pritisak. Pritisak je i kod nas, kakav treba da bude za klub kakav je Crvena zvezda, pravi takmičarski. Očekujemo najbolje i treba da ostane tako. Saživeli smo se sa takvim pritiskom od kada sam ovde, a i iza mene je dosta godina. Crvena zvezda je veliki klub i ona pritiske zna da trpi- zaključio je Stanković.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara se igra u nedelju sa početkom u 16.15, uz besplatan ulaz na stadionu "Rajko Mitić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)
Live TV

Stigla je "Nacionalna čitanka" za najmlađe đake! Evo kakve zanimljive sadržaje nudi "Riznica"! (VIDEO)

Izmenom zakona o udžbenicima uvedena je "Nacionalna čitanka" za osnovno i srednje obrazovanje. Inicijativa je potekla od predsednika Aleksandra Vučića, a učenici će je dobiti besplatno. Šta je to što će nacionalna čitanka doneti nastavnicima, a šta učenicima? Na ovu temu u "Info jutro" govorili su direktor OŠ "Kneginja Milica" Darko Eger i učiteljica Anita Gvero.

27.09.2024

09:27

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30