• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

13:53

BUKTI RAT! SA MARAKANE EKSPRESNO ODGOVORILI PIKSIJU: Stojković nastavlja da maltretira Zvezdu! Bez obzira ne pretnje nećemo odustati od borbe!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

BUKTI RAT! SA MARAKANE EKSPRESNO ODGOVORILI PIKSIJU: Stojković nastavlja da maltretira Zvezdu! Bez obzira ne pretnje nećemo odustati od borbe!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković oglasio se povodom saopštenja u kojima je spominjano njegovo ime nakon VAR penala na utakmici Superlige između Spartaka iz Subotice i Partizana, najavio tužnu proitiv Zvezdana Terzića i dobio ekspresan odgovor sa "Marakane"

Selektor Stojković je u odgovoru na saopštenja Zvezda poručio da je ostao bez reči, te da nije prvi put da Zvezdan Terzić tako govori o njemu i da je oidlučio da ga tuži.  Podsećamo, crveno-beli su opleli po FSS, selektoru i Sudijskoj komisiji posle penala za crno-bele u Subotici protiv Spartaka (1:0).

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti.

- I današnjom najavom Dragan Stojković nastavlja da maltretira Crvenu zvezdu. Sve dosadašnje izjave su zvanični stavovi FK Crvena zvezda, tako je poslato medijima i interpretirano u sredstvima javnog informisanja. Zato ovo doživljavamo kao najavu tužbe protiv Crvene zvezde i kao dodatni pritisak na naš klub. Bez obzira na Stojkovićeve pretnje, FK Crvena zvezda neće odustati od borbe za zaštitu svojih interesa. Fokusirani smo na utakmicu sa Glasgov Rendžersom a sve sto imamo, reći ćemo na sudu - poručili su sa "Marakane".

Podsećamo, Dragan Stojković je rekao da je šokiran optužbama.

Foto: Starsportphoto

 

- Ovog puta Terzić je prešao crvenu liniju i stavio me u poziciju da nemam izbora, već da ću sebe, svoj integritet, ugled i čast zaštiti pravno, na sudu. Takve uvrede i klevete i crtanje mete na čelu ne želim da trpim.

Angažovao sam advokate koji pripremaju privatnu tužbu protiv Zvezdana Terzića. Nadao sam se da ću imati miran period da se sa reprezentacijom pripremam za predstojeće utakmice i Svetsko prvenstvo, ali nažalost, moraću i ovim da se bavim. O daljim koracima javnost će biti blagovremeno informisana - istakao je Stojković.

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Терзо, немој да се кријеш иза Звезде у свом приватном рату против Пиксија.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija