• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2022

12:11

TERZIĆ OPET PROZVAO PIKSIJA! Prima platu u Srbiji, a nije bio na derbiju! Ima moj broj, neka me pozove!

Starsportphoto

Fudbal

TERZIĆ OPET PROZVAO PIKSIJA! Prima platu u Srbiji, a nije bio na derbiju! Ima moj broj, neka me pozove!

Podeli vest

Direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić opet je pričao o selektoru Srbije Draganu Stojkoviću

Zvezdan Terzić je u "Uranku“ na K1 ponovio da je "za ljubav i svađu potrebno dvoje“ aludirajući na odnos sa selektor Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem.

Foto: Starsportphoto

 

- Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Da li vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene - kazao je Terzić.

Foto: Peđa Milosavljević

 

Terzić ipak ističe da je sa reprezentacijom Piksi uradio odličan posao i veruje u sjajn rezultat an Svetskom prvenstvu.

- Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju  - kazao je Terzić.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dule

pre 2 godine

Kad ćeš prestati da sereš kriminalčino obična. Piksi je za tebe institucija i treba da mu se pokloniš svaki puta kad ga sretneš a dok izgovaraš njegovo ime da stojiš mirno.

ratko

pre 2 godine

ko si bre ti Terzicu obican kriminalac koji bezi u crnu goru kad pokrade koji si ti bre faktor u fudbalu ,ne jedi vise g.....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija