• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

08:53

BRUKA, ZVEZDA JE AUTSAJDER! Ovo je kvota na pobedu šampiona Srbije u Glazgovu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

BRUKA, ZVEZDA JE AUTSAJDER! Ovo je kvota na pobedu šampiona Srbije u Glazgovu!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju Rendžersu od 21 čas (Arena 1, RTS 1) u sklopu Lige Evrope

Zvezda igra meč osmine finala Lige Evrope u Glazgovu, svetske kladionice smatraju da je srpski šampion autsajder u ovom dvoboju.

Bukmejkeri ne veruju da crveno-beli mogu do trijumfa u prvoj utakmici. Kvote na pobedu Zvezde su, kao i nakon žreba za osminu finala Lige Evrope, skoro nepromenjene.

Naime, koeficijent na pobedu Rendžersa u prvoj utakmici je od 1.72 do 1.87, ponuda za egal je od 3.50 do 3.80, dok je koeficijent na trijumf šampiona Srbije čak 5.30.

Rendžers je  u plej-ofu za osminu finala Lige Evrope eliminisao Borusiju Dortmund, ali je i pored toga sramna kvota na pobedu pulena Dejana Stankovića. Biće ovo dodatni motiv crveno-belima.

Foto: Starsportphoto

 

- Jasno nam je da nas očekuje težak meč, ali spremni smo. Škoti igraju vrlo kvalitetno, brzi su, a njihove vrline imali smo prilike da vidimo u meču sa Dortmundom u prethodnoj fazi takmičenja. Nadigrali su nemačku ekipu, ali nisu nas uplašili. Siguran sam da će navijači prirediti spektakl i u Glazgovu i u Beogradu. Učinićemo sve da ih obradujemo u ovako važnoj utakmici - poručio je Aleksandar Katai za Informer pred utakmicu.
 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija