• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2022

18:18

SPEKTAKULARNO! Evo kako je Zvezda NAJAVILA gostovanje na Ajbroksu! Da se NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SPEKTAKULARNO! Evo kako je Zvezda NAJAVILA gostovanje na Ajbroksu! Da se NAJEŽIŠ! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom meču osmine finala Lige Evrope igraju u Škotskoj protiv Glazgov Rendžersa, sa kojim su imali uspeha u prošlosti

Izabranici Dejana Stankovića u prvoj utakmici najboljih 16 klubova Lige Evrope igraju na legendarnom "Ajbroksu" protiv Glazgov Rendžersa.

Pred duel srpskog i škotskog šampiona, mnogima je u sećaju 1990. godina kada su Policajci bio među preprekama crveno-belih na putu ka istorijskom uspehu kluba sa Marakane u kojem je pokorena Evropa.

Poslednja poruka Crvene zvezde je dodatno raspalila maštu Delija o povoljnom rezultatu, jer su podelili zanimljiv video prilog od pre 32 godine.

Na snimku su svi golovi sa Glazgov Rendžersom iz legendarnog dvomeča, koji je završen remijem u Škotskoj (1:1), dok su Policajci počišćeni na Marakani sa 3:0, uz obilje najblistavijih trenutaka Stankovićeve čete u dosadašnjem toku takmičenja.

Nema sumnje da će ovaj prilog biti dodatna motivacija Stankovićevom timu da se predstavi u što boljem svetlu na Ajbroks parku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija