• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.03.2022

22:16

RADONJIĆ PRED KRKU: Sećamo se kako je bilo... Idemo motivisano i ozbiljno!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ PRED KRKU: Sećamo se kako je bilo... Idemo motivisano i ozbiljno!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da uđe motivisano u meč sa Krkom

Košarkaši Crvene zvezde igraju u ponedeljak meč 24.kola regionalne lige protiv ekipe Krke iz Novog Mesta.

Meč se igra od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić, a ova utakmica predstavlja i uvertiru pred dva vezana evroligaška gostovanja ekipama Bajerna (petak) i Žalgirisa (nedelja, zaostala utakmica). Krka je trenutno u velikoj borbi za opstanak u ligi crveno beli će dočekati bez povređenih Holinsa, Lazića i Cirbesa, a i pored činjenice da je Zvezda veliki favorit u ovom meču, prva utakmica ove sezone u Novom Mestu i dramatična pobeda crveno belih predstavljaju dobar podsetnik pred utakmicu koja sledi:

Foto: Starsportphoto

 

- Imali smo teško gostovanje u Berlinu, a prethodna dva dana iskoristili smo da se osvežimo i pripremimo za naredne utakmice. I dalje smo nekompletni, jesmo favorit koji želi bodove u utakmici u ponedeljak, ali dobro je prisetiti se prve utakmice u Novom Mestu i to nam je bilo jedno od najtežih gostovanja ove sezone. Zato želimo da odigramo motivisano i ozbiljno od starta, da opravdamo ulogu favorita, i dođemo do pobede za početak još jedne vrlo teške nedelje i dva EL gostovanja koja nam slede u Minhenu i Kaunasu- rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

Luka Mitrović svestan je uloge favorita cveno-belih...

Foto: Starsportphoto©

 

- Imamo ulogu favorita u ovom meču, ali to moramo da opravdamo i dobrom igrom na terenu. Znate kako smo došli do pobede u Novom Mestu posle mnogo borbe i velikog zaostatka. Ta utakmica ispostavilo se bila je jedno od najvećih iskušenja u dosadašnjem toku lige. Zato želimo da dobro uđemo u meč, opravdamo ulogu favorita i dođemo do pobede.

Ovo će biti 28. duel dva tima u regionalnom takmičenju, crveno beli imaju 21. pobedu, a u prvom meču sezone poenima Kalinića Crvena zvezda je slavila 71:70 u dvorani Leon Štukelj.Karte za ovu utakmicu prodaju se od četvrtka, kao i za meč sa Anadolu Efesom koji je na programu 8.aprila.

Meč u hali Aleksandar Nikolić igra se od 18 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija