• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

21:07

RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Kapiten TEŠKO povređen! Zvezda OSLABLJENA u nastavku sezone!

Starsportphoto

Crvena zvezda

RADONJIĆ SAOPŠTIO LOŠE VESTI! Kapiten TEŠKO povređen! Zvezda OSLABLJENA u nastavku sezone!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je ekipa opravdala ulogu favorita protiv Krke, kao i da su im potrebne još dve pobede za potvrdu prvog mesta u regularnom delu ABA lige

- Opravdali smo ulogu favorita i uspeli smo da kontrolišemo utakmicu, što je bilo najvažnije. Žestok ritam, problemi su tu, trudićemo se da budemo najbolji mogući do kraja. Dobra je stvar što imamo još četiri meča u ABA ligi. Trebaju nam još dve pobede da osiguramo prvo mesto, ali idemo dan po dan, tako moramo - rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Košarkaši Zvezde pobedili su danas na svom terenu ekipu Krke sa 76:56, u meču 24. kola ABA lige. Zvezda je sada prva na tabeli ABA lige sa 20 pobeda i dva poraza, a Krka je poslednja 14. sa četiri pobede i 18 poraza.

Radonjić je dodao da zbog psihološkog i fizičkog zamora, ekipa nekada ne igra najbolje, ali da to večeras nije bio slučaj.

- Treba opet ponoviti ovo su ogromne potrošnje uz taj raspored koji mi imamo. Posebno sad kad se nagomilava što zbog korone, gde imamo mečeve koje moramo da nadoknadimo. Da ne pričam o trenutku kada smo bez Branka Lazića, Ostina Holinsa i Majka Cirbesa, tako da trudimo se da prevaziđemo sve na najbezbolniji način. Dobar smo balans napravili što se tiče Evrolige i ABA lige, uspeli smo da izdržimo to sve tokom sezone, trebaju nam još dve pobede, pa ćemo pričati o plej-ofu - rekao je on.

Foto: Starsportphoto©

Trener crveno-belih je rekao da će Lazić biti van terena najmanje mesec dana, a da Holins verovatno neće igrati u naredna dva meča Evrolige, protiv Bajerna i Žalgirisa.

- Došlo je i nekim našim igrama do toga da imamo utakmice gde možemo da pričamo i o plasmanu dalje (Evroliga). Ne bih ulazio u sferu odlučujućih i sličnih analiza. Igramo protiv dobrog protivnika, i posle protiv još dva protivnika. Moramo da prevaziđemo i da igramo iznad naših mogućnosti - zaključio je Radonjić.

Zvezda naredni meč u ABA ligi igra na svom terenu protiv FMP-a.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija