• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2022

17:53

ZVEZDA I STANKOVIĆ UZ MIHU U ŽIVOTNOJ BORBI! Svi znate šta je ON u MOM ŽIVOTU!

Crvena zvezda

ZVEZDA I STANKOVIĆ UZ MIHU U ŽIVOTNOJ BORBI! Svi znate šta je ON u MOM ŽIVOTU!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda i šef struke crveno-belih, Dejan Stanković poslali su poruku podrške Siniši Mihajloviću koji će morati u novu borbu protiv leukemije

- Legendarni Siniša Mihajlović vodi još jednu životnu bitku. Šef stručnog štaba Dejan Stanković, kao i cela Crvena zvezda, šalju mu podršku. Miho, uz tebe smo do nove pobede - napisano je Tviter nalogu šampiona Srbije.

 

 

Siniša Mihajlović se trenutno ne nalazi u dobrom zdravstvenom stanju, a Dejan Stanković kao bivši saigrač pruža ogromnu podršku svom velikom prijatelju.

Foto: Informer

 

- Svi znate koliko Siniša kao čovek u mom životu predstavlja jednu ozbiljnu ličnost i figuru. O tom problemu nisam želeo da pričam, a znao sam kada se to desilo. Onda možete da zamislite da to nosiš u sebi i da te to boli. Ne mogu da nađem prave reči da se to opet dešava, a poznavajući Sinišu znam da će biti duplo jači u toj borbi nego što je bio prvi put. Kao što je sam rekao “igraću u napred”, u napred će gledati da sve uradi da se ne bi došlo do ozbiljnijih posledica, kao što je to bilo prvi put. On je spreman na sve što ga očekuje. Pričali smo dosta, imali smo jaku bitnu utakmicu kada sam saznao to jutro i kada mi je rekao. Pogodilo me je jako i dosta je stresno, ali sigurno da je njegovoj familiji i najbližima mnogo gore. Samo oni znaju kroz šta je Siniša direktno prolazio, jer su bili pored njega. Sem ljubavi i poštovanja prema njemu i misli koje imam, to je jedino što mogu da mu pošaljem. Gledaću da što pre da odem do Bolonje da ga vidim. Šaljem mu puno ljubavi i mnogo podrške- zaključio je Stanković.

Mislila sam da je moj Siniša već pobedio bolest, teško mi je što je opet u bolnici, rekla je nedavno za Informer majka čuvenog srpskog fudbalera i trenera Bolonje Viktorija Mihajlović!

Podsetimo, naš bivši reprezentativac je u julu 2019. saopštio da ima leukemiju, koju je posle serije hemioterapija i transplantacije koštane srži uspeo da pobedi u aprilu 2020. Nažalost, pre mesec dana Mihajloviću se bolest vratila mada je on to uspevao da sakrije od javnosti do pre nekoliko dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija