• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

14:59

TERZIĆ SE NIJE POJAVIO NA SUDU! Odloženo saslušanje generalnom direktoru Crvene zvezde! Ovo je RAZLOG!

Peđa Milosavljević

Crvena zvezda

TERZIĆ SE NIJE POJAVIO NA SUDU! Odloženo saslušanje generalnom direktoru Crvene zvezde! Ovo je RAZLOG!

Podeli vest

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić nije došao na saslušanje u Viši sud, jer se razboleo

Pripremno ročište pred ponovni početak suđenja generalnom direktoru Crvene zvezde Zvezdanu Terziću, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu za 6. jul zbog izostanka Terzića, koji je dan ranije održao brifing sa medijima, gde je otvoreno analizirao sezonu i najavio još veća ulaganja.

Terzićevi advokati, kako prenosi Tanjug, obavestili su sud da je generalni direktor srpskog šampiona bolestan i dostavili njegovu medicinsku dokumetaciju iz Doma zdravlja.

Podsetimo, Zvezdan Terzić je optužen da je prethodnih godina, tada kao prvi čovek OFK Beograda, zloupotrebio položaj u vezi sa transferima fudbalera Romantičara sa Stare Karaburme.

Pomenuto suđenje treba da krene ispočetka zbog promene predsednika sudskog veća i to pripremnim ročištem koje je zatvoreno za javnost, posle čega će biti zakazan početak suđenja koje će biti javno.

Suđenje Terzću počelo je još 2010. godine i bilo je u završnoj fazi, iako nekoliko godina nije održavano, jer je sud čekao odgovore po zamolnicama iz inostranstva, odnosno da putem međunarodne pravne pomoći stigne dokumentacija u vezi sa prodajom jednog fudbalera.

Prvi čovek Crvene zvezde se tereti da je sa saradnicima, zloupotrebom položaja odgovornog lica kao čelnik Romantičara, od prodaje tri fudbalera OFK Beograda evropskim klubovima i protivpravno prisvojio zaradu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

До када ће овај човек да избегава судски процес, ово је срамота државе и тужилаштва. Спрда се са системом и самим тим говори да му нико ништа не може. Невероватно.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija