• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

16:11

KADA SAM DOLAZIO NIKO NIJE HTEO U ZVEZDU, A SADA... Gobeljić PRESREĆAN zbog novog ugovora!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

KADA SAM DOLAZIO NIKO NIJE HTEO U ZVEZDU, A SADA... Gobeljić PRESREĆAN zbog novog ugovora!

Podeli vest

Crvena zvezda zvanično je produžila saradnju sa Markom Gobeljićem, a iskusni desni bek stavio je paraf na novi dvogodišnji ugovor

Još jedan posao završen je na Marakani! Posle višemesečnog iščekivanja Marko Gobeljić stavio je paraf na novi dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i ukoliko do kraja saradnje ostane u srpskom šampionu zaokružiće sedam godina u klubu! 

- Izuzetno sam srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Već pet godina sam u klubu, produžio sada na još dve, tako da bi to trebalo da bude sedam godina. Zahvalio bih se stručnom štabu i upravi na poverenju, na meni je da radim što bolje i da nastavimo sa ovakvim rezultatima - rekao je Gobeljić. 

Bek Crvene zvezde osvrnuo se i na situaciju unutar kluba kada je tek stigao na Marakanu.

- Sigurno da kada sam dolazio nisam razmišljao o tome da ćemo osvajati prvenstvo svake godine i da ćemo praviti ovakve uspehe. Sećam se kada sam dolazio da niko nije hteo u Crvenu zvezdu, a pet godina kasnije svi ostajemo, produžujemo ugovore, tako da sam izuzetno srećan što je Crvena zvezda porasla i što iz godine u godinu raste, nadam se da će i nastaviti tako - dodao je prvotimac crveno-belih. 

Foto: Starsportphoto

On će naredne sezone zajedno sa Kristijanom Pičinijem harati po desnoj aut-liniji iako u Zvezdu nije stigao kao defanzivac. Ipak, Gobeljić ističe da se najbolje snalazi upravo na toj poziciji. 

- Desni bek je pozicija koja mi najviše odgovara, igrao sam i na poziciji levog beka i štopera, ali i veznog igrača, međutim smatram da na desnom beku mogu najbolje da odigram. Pokrivam više pozicija, nije mi to strano i ono što Mister traži od mene pokušavam da odradim što bolje - objasnio je Gobeljić, a potom evocirao uspomene na sve lepe momente koje je doživeo u crveno-belom dresu. 

- Ne bih izdvajao trenutke, ali mogu da kažem da se rado sećam tog početka, ulaska u grupnu fazu Lige Evrope i pobede protiv Krasnodara. Mislim da mi je to ostavilo najveći utisak, jer niko u tom trenutku nije verovao u nas i mislim da smo tu prelomili i napravili veliki iskorak, što dalje pokazuju rezultati. 

Foto: Starsportphoto

Zvezda je odradila prvi trening na Zlatiboru:

Zvezda je u nedelju otputovala na Zlatibor gde će odraditi prvi deo priprema za narednu sezonu. Crveno-beli su već danas imali i prvi trening. 

- Prvi trening je dobro prošao, mislili smo da će biti jači, ali su članovi našeg stručnog štaba dozirali. Nisu mi ovo prve pripreme sa Zvezdom na Zlatiboru, prve dve godine od mog dolaska smo bili u hotelu Palisad, zaista imamo izvanredne uslove i nadam se da ćemo se što bolje spremiti za početak sezone. Očekuje nas paklenih sedam dana, poznavajući rad kondicionog trenera Federika Panonćinija siguran sam da neće biti lako, ali znamo da moramo da prođemo ovaj deo, koji nam je najbitniji, ovih sedam dana. Posle dolazi lepši period kada ćemo igrati utakmice u Sloveniji, ali moramo proći prvo ovaj teži deo - zaključio je Gobeljić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija