• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

16:27 >> 16:49

KAPITALNO POJAČANJE STIGLO MEĐU CRVENO-BELE! Stanković će biti PREZADOVOLJAN! (FOTO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAPITALNO POJAČANJE STIGLO MEĐU CRVENO-BELE! Stanković će biti PREZADOVOLJAN! (FOTO)

Podeli vest

Iskusni srpski trener Vladimir Radenković biće prvi asistent Dejana Stankovića u narednoj sezoni

Drugu godinu zaredom Dejan Stanković je na kraju sezone ostao bez prvog pomoćnika. Prethodne je klupu Crvene zvezde napustio Miloš Milojević koji je prihvatio poziv iz Hamarbija, dok je uoči početka priprema Marakanu napustio Nebojša Milošević. 

Dojučerašnji pomoćnik Dejana Stanković odlučio je da se okrene samostalnom poslu i pokuža da pronađe angažman, ali kao prvi trener. U klubu su njegova ovlašćenja dali Nenadu Sakiću, ipak, bilo je jasno da će Zvezda pojuriti pojačanje u stručnom štabu, a danas je ono i stiglo. 

Vladimir Radenković je promovisan kao novi, prvi, pomoćnik Dejana Stankovića. Iskusni srpski trener ima bogato iskustvo kako u klupskom, tako i u reprezentativnom fudbalu i nema sumnje da će biti pravo osveženje za klupu crveno-belih. 

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Bio je Radenković prvi pomoćnik Marka Nikolića u Radu, potom je radio u Diosđeru i Slovanu iz Bratislave kao asistent Ivanu Vukomanoviću, nakon čega je kao prvi trener predvodio Radnički iz Kragujevca. Njega je na klupi Crvenih đavola nasledio Nenad Lalatović, a Radenković se zajedno sa Mladenom Krstajićem uputio ka Makabiju iz Tel Aviva. 

Tokom karijere Radenkovića je krasio ofanzivan fudbalski pristup, ali je varirao kada je reč o formacijama. Ipak, ono što bi moglo da bude od koristi Crvenoj zvezdi je činjenica da je 44-godišnji stručnjak iskusan u forsiranju sistema sa trojicom u poslednjoj liniji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija