• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Fk Crvena zvezda

29.06.2022

16:16

ZVEZDA DOBILA POJAČANJA U SLOVENIJI! Priključila se četiri reprezentativca!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA DOBILA POJAČANJA U SLOVENIJI! Priključila se četiri reprezentativca!

Podeli vest

Momci koji su nosili dres reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu do 19 godina, a koji su prvotimci Crvene zvezde - Nemanja Motika, Nikola Stanković, Nikola Knežević i Stefan Leković, priključili su se ekipi u Sloveniji

Nemanja Motika, je dobro poznato lice za sve zvezdaše. Krilni napadač koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz Bajerna i nagovestio da poseduje ogroman potencijal veruje da njegovo vreme tek doalzi.
 

- Mogli smo i bolje da prođemo na Evropskom prvenstvu, ali falilo nam je malo sreće. Ipak, to je veliko iskustvo iz kog možemo mnogo da naučimo. Stigli smo u Sloveniju i daćemo sve od sebe da se pokažemo u dobrom svetlu, te da na kraju ljudi iz kluba budu zadovoljni. Naravno, vidim se u prvom timu i nadam se minutaži kako bih skupio što više iskustva i mogao još da doprinosim rezultatima prvog tima. Daću sve od sebe, nadam se da ćemo svi zajedno uraditi velike stvari i da ćemo ponovo osvojiti duplu krunu - rekao je Motika.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Motika

 
Nikola Stanković veznjak rođen 2003.godine kao i Motika, je takođe osetio barut seniorskog tima Crvene zvezde u polusezoni koja je za nama. Upisao je prve minute, prve golove, a sada je vreme za iskorak.
 
- Kada je reč o Evropskom prvenstvu, mislim da je fantastičan osećaj biti među osam ekipa na Starom kontinentu. Zadovoljan sam i ponosan na saigrače što smo stigli dotle, jer je iskustvo koje smo skupili neprocenjivo. Kada je reč o Crvenoj zvezdi, meni su ovo četvrte pripreme, tako da sam dobro upoznat sa svim što nas očekuje. Poznajem dobro stručni štab i saigrače, i želim da se što bolje spremim i da pokušam da doprinesem rešavanju izazova koji nas očekuju. Nadam se da ćemo ponovo ući u grupnu fazu nekog UEFA takmičenja, kao i da ćemo odbraniti duplu krunu. U Zvezdi su uvek velika očekivanja, a lično se nadam da ću ostati u prvom timu - podvukao je Stanković.

Foto: Starsportphoto

Nikola Stanković


 Nikola Knežević, ofanizivac je prethodnu polusezonu proveo u Grafičaru gde je pružao fenomenalane partije, a to nije prošlo nezapaženo kod našeg stručnog štaba koji su talentovanog veznog fudbalera pozvali na pripreme. 
 
- Zadovoljan sam i ponosan na saigrače kada je reč o reprezentaciji, jer nije mala stvar ući među osam najboljih ekipa u Evropi. Koliko god da smo nezadovoljni što nismo ušli u polufinale, mislim da je ostvaren veliki uspeh. Kada je reč o Zvezdi, svi ovde imamo najveći motiv da ostavimo najbolji utisak i nadam se da će tako biti na kraju. San svakog od nas je da bude deo prvog tima Crvene zvezde, ali videćemo kakav je plan stručnog štaba. I u slučaju da ne budem uz ekipu, nadam se duploj kruni naredne sezone, kao i tome da ostavimo dobar trag u Evropi - zaključio je Knežević. 

Foto: printscreen

Nikola Knežević


Stefan Leković  je najmlađi akter od svih igrača Crvene zvezde koji su stigli u Sloveniju sa reprezentativnih obaveza, rođen je 2004.godine . Iako po uzrastu još uvek može da igra za omladince, u prethodnih šest meseci noseći dres Grafičara profilisao se kao jedan od najboljih štopera Prve lige Srbije.

Foto: Starsportphoto

Stefan Leković


 
- Nosim lepe utiske iz reprezentacije, jer nije mala stvar igrati Evropsko prvenstvo sa 18 godina. Nismo prošli tamo kako smo želeli, ali opet, uspeh je i što smo se plasirali među osam najboljih ekipa u Evropi. Očekujem da će ove pripreme biti lepo iskustvo za sve nas. Imali smo oporavak, ali i trenirali intentzivno sa ekipom. Uklapamo se i nadam se da ćemo se pokazati u što boljem svetlu. Cilj je da odbranimo duplu krunu, a videćemo ko će ostati sa prvim timom, iako svi imamo tu želju i vidimo svoju budućnost u Crvenoj zvezdi -
istakao je Leković. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15