• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

11:50 >> 11:56

ZVEZDAN TERZIĆ PONOVO POSTAO DEDA! Evo šta je poručio posle Mašinog porođaja!

Crvena zvezda

ZVEZDAN TERZIĆ PONOVO POSTAO DEDA! Evo šta je poručio posle Mašinog porođaja!

Podeli vest

U porodici jednog od čelnih ljudi fudbalskog kluba Crvena zvezda, Zvezdana Terzića, danas je veliko slavlje. Ćerka Maša se porodila i na svet donela zdravog dečaka kojem je dala ime Kolja

Maša Terzić, ćerka generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, dobila je prvo dete. Terzićeva naslednica se sa partnerom odlučila za neobično ime Kolja, koje ima posebno značenje. To je muško ime nastalo od imena Nikola, od grčke reči Nikolas, što znači pobeđivati!

- Presrećan sam, šta da vam kažem slavimo. Deca su naše najveće blago i želeo bih da imam što više unuka - rekao je Terzić za Telegraf.

Foto: printscreen

 

Inače, Maša emotivnog partnera strogo krije od očiju javnosti, poštujući njegovu odluku da se ne pojavljuje u medijima.

- Mislim da sam lagan, jer im se uopšte ne mešam. Puštam ih da žive svoje živote kazao je nedavno Zvezdan koji nije imao mnogo toga da doda o zetu:

- Pa njega još ne poznajem najbolje, ali ako je Maša srećna, i ako je to njen izbor, ja sam srećan.

Ovo je Terziću treće unuče, jer su sin generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić i njegova supruga Valentina su početkom godine postali su roditelji po drugi put.

Kako Telegraf.rs saznaje Maša se porodila jutros u 10.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija