• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

11:35

GOBELJIĆ JE NEUGASIVA MAŠINA! Dok ga NAVIJAČI KRITIKUJU, Miša ga HVALI!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

GOBELJIĆ JE NEUGASIVA MAŠINA! Dok ga NAVIJAČI KRITIKUJU, Miša ga HVALI!

Podeli vest

Iskusni srpski trener Milorad Kosanović štitio je Marka Gobeljića od kritika navijača Crvene zvezde

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić uglavnom je na meti navijača zbog slabijih partija, ali je sada u odbranu popularnom "Gobelji" stao Milorad Kosanović. Iskusni strateg uveren je da je Gobeljić suvo zlato u Crvenoj zvezdi. 

- Džaba nisam nedavno rekao: Zvezda prvak, ostali nemaju šta da traže! Konačno liči na tim i jedva čekam kvalifikacije za Ligu šampiona. Milunovićevo vraćanje je još jedan pametan potez, uz Rodića imaćemo čvrsinu u zadnjoj liniji. Gobeljića ne bi trebalo potcenjivati, njegova ponavljanja su brojna i vredna. Metaforično rečeno: mašina neugasiva, samo je malo dozirati - poručio je Milorad Kosanović za "Sportski žurnal". 

Nakon meča u Lučanima postalo je jasno, onima koji to ranije nisu shvatili, da je Crvena zvezda angažovanjem Stefana Mitrovića dobila ogromno pojačanje u napadu. Iskusni stručnjak posavetovao je Dejana Stankovića da brzonogog ofanzivca malo "gurne" u teretanu i da ga pusti da igra. 

Foto: Starsportphoto

- Neka kao i uvek igraj unajbolji. Najmlađi je, za dve godine postaće preozbiljan igrač. Ne manje bitno, mnogo je dobro dete. Vaspitano, pristojno, vredno. Rečju: predodređeno da uspe. Pogotovo u Zvezdi, koju jedino u prvenstvu i možete da gledate s uživanje. Da se razumemo: Stefan nije Katai ili Ivanić, nema svojevrsno razumevanje igre veznog igrača. Može da učestvuje u građenju, ali on završava igru. To imate, ili... - podvukao je Kosanović. 

Podsećamo, Crvena zvezda je nakon odlaska Kristijana Pićinija ostala samo sa Gobeljićem na desnoj strani. Protiv Kolubare ga je menjao Nikola Stanković i pokazao da na njega može da se računa, ali na Marakani ističu da će do kraja prelaznog roka stići pojačanje na poziciji desnog beka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija