• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

11:08

NAJVAŽNIJI POTPIS NA MARAKANI! Ljubimac navijača ostaje u Zvezdi do kraja karijere!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

NAJVAŽNIJI POTPIS NA MARAKANI! Ljubimac navijača ostaje u Zvezdi do kraja karijere!

Podeli vest

Ono što su navijači Zvezde čekali i priželjkivali konačno se desilo! Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan potpisao je novi ugovor sa srpskim šampionom

Prethodna saradnja Milana Borjana i Zvezde trajala je do narednog leta, a konačno je pao dogovor o nastavku. 

Novi ugovor ljubimcu navijača Zvezde traje do 2026. godine. S obzirom na to da će tada napuniti 39 godina, nema sumnje da će iskusni čuvar mreže karijeru najverovatnije završiti u crveno-belom dresu.

Borjan u Zvezdi do kraja karijere

Kapiten Zvezde je na Marakanu stigao na leto 2017. godine i jedan je od najzaslužniji za novije uspehe kluba. Pet puta je bio prvak Srbije, osvojio je dva Kupa, dva puta je igrao Ligu šampiona, zatim i grupne faze Lige Evrope, kao i nokaut fazu pomenutog takmičenja. Borjan je poput hobotnice na golu šampiona Srbije, najbolji kada je najvažnije, čovek koji poduže ekipu kada ne ide... Nikada mu Delije neće šta je radio na golu tokom minulih godina, činio je čuda, briljirao, protivnike dovodio do ludila, vadio je lopte koje su već svi videli u mreži, bilo je skoro nemoguće savladati...

Ostaće zapisano za sva vremena ono što je uradio na velikoj većini utakmica u Evrpopi, a posebno u Kopenhagenu, protiv Krasnodara, Salcburga... Na golu Zvezde branio je 231 put u svim takmičenjima, uz jedan gol postignut za overu titule prošle sezone u poslednjem kolu.

Foto: Starsportphoto

Milan Borjan ostaje u Zvezdi

Mada, u finišu prošle sezone je delovalo da se bliži rastanak Zvezde i sjajnog čuvara mreže. Posle remija s Radnikom (1:1) Dejan Stanković skoro sat vremena urlao na igrače ne birajući reči. Golman Milan Borjan mu se usprotivio, nakon čega ga je šef stručnog štaba žestoko izvređao. 

Klub je potvrdio da je došlo do sukoba kapitena i tenera, a Milan Borjan da želi da napusti Marakanu. Na sreću, strasti su se brzo smirile, Borjan je ostao na Marakani, vodio Zvezdu do pete titule u nizu, a potom potpisao novi ugovor!

Kakva godina za Milana Borjana! Peta titula, novi ugovor sa Zvezdom, odveo je Kanadu na Svetsko prvenstvo...

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija