• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: J. N.

02.08.2022

09:46

PRŠTAĆE NA "MARAKANI", FUDBALERI CRVENE ZVEZDE NAOŠTRENI ZA LIGU ŠAMPIONA: Napunićemo Pjunik!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

PRŠTAĆE NA "MARAKANI", FUDBALERI CRVENE ZVEZDE NAOŠTRENI ZA LIGU ŠAMPIONA: Napunićemo Pjunik!

Podeli vest

Želimo da rešimo pitanje prolaska u narednu rundu već u prvoj utakmici pred našim navijačima, poručuju Aleksandar Pešić i Aleksandar Katai pred sutrašnji duel 3. kola kvalifikacija protiv ekipe iz Jermenije

Hoćemo da damo Pjuniku što više golova na "Marakani" kako bismo već u prvoj utakmici rešili pitanje prolaska u narednu rundu, poručuju prvotimci Crvene zvezde Aleksandar Pešić i Aleksandar Katai! Crveno-beli će sutra od 20.45 (RTS 1, Arena 1 premijum) na svom stadionu dočekati jermenski Pjunik u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utisak je da srpski šampion odavno nije imao lakši put do elitnog takmičenja. Napadač Aleksandar Pešić svestan je toga.
600 DINARA

JE NAJJEFTINIJA ULAZNICA ZA MEČ CRVENE ZVEZDE I PJUNIKA, DOK JE NAJSKUPLJA 5.000 DINARA


- Bilo bi lepo da već kod kuće steknemo ubedljivu prednost, pa da malo rasterećenije otputujemo na revanš. Pripremamo se već nekoliko dana za ovu utakmicu. Analizirali smo Pjunik i bilo bi glupo reći da nismo favoriti. Ne bežimo od te uloge, ali nećemo potceniti Jermene. Videli smo u proteklom kolu da je eliminisano nekoliko klubova za koje su svi mislili da prolaze dalje, važno je da budemo fokusirani - kaže Pešić.

Zvezda ima sjajnu priliku

Gostovanja na Zvezdinom stadionu nikada nisu lako padala ni mnogo ozbiljnijim ekipama od Pjunika. Napadač srpskog šampiona vidi domaći teren kao veliku prednost i nada se da će tribine biti pune.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Katai i Aleksandar Pešić namestili nišanske sprave za Pjunik



- Uvek je lakše igrati pred punom "Marakanom", verujem da su se navijači uželeli evropskih mečeva i da će doći u velikom broju. Ništa nećemo prepuštati slučaju, već idemo na pobedu. Imamo sjajnu priliku da uđemo u Ligu šampiona i ne bi valjalo da je prokockamo. Videćemo ko će nam biti rival u plej-ofu, mada je meni svejedno - poručuje Pešić.

Crvena zvezda je sezonu sjajno počela, pošto iz četiri kola u domaćem prvenstvu ima četiri pobede i gol-razliku 17:1. Takav rezultat daje igračima osećaj samopouzdanja i uvereni su da mogu da pobede i ozbiljnije rivale od sebe. Jedan od najboljih pojedinaca u timu Dejana Stankovića Aleksandar Katai nema dilemu da je Zvezda jača.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno nam neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na "Marakani" ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala - ističe Katai.

Navijači uživali

Crveno-beli su u prethodnoj utakmici u domaćem prvenstvu savladali Radnik iz Surdulice čak 6:0, čime su dodatno podigli očekivanja navijača pred meč s Pjunikom.

Foto: Starsportphoto©

Delije spremne za Ligu šampiona



- Utakmica protiv Radnika možda je bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima tog rezultata dočekujemo Pjunik. Svi smo uzbuđeni pred utakmicu u sredu, verujem da je takvo raspoloženje i kod navijača i očekujem pun stadion. Siguran sam da ćemo na najbolji mogući način početi ovogodišnji evropski put - naglašava Katai.

Na tribinama "Marakane" biće i gostujućih navijača. Pristalice Pjunika objavile su juče fotografiju sa aerodroma iz Jermenije, gde drže zastavu svoje navijačke grupe "Sektor 18" i spremaju se da polete ka Beogradu, da podrže svoj voljeni klub u meču protiv Crvene zvezde.

- Zdravo, Zvezdo. Dolazimo u Srbiju i radujemo se. Biće sjajno videti vas i vaše navijače - stoji u opisu fotografije. Na objavu se nadovezalo nekoliko navijača crveno-belih koji su gostima poželeli dobrodošlicu.
 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija