• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

15:13

SRBIN IZ PJUNIKA ZA INFORMER PRED ODBRAČUN NA "MARAKANI": Neće nas Delije uplašiti! Ne igraju milioni, svi smo od krvi i mesa!

printscreen

Fudbal

SRBIN IZ PJUNIKA ZA INFORMER PRED ODBRAČUN NA "MARAKANI": Neće nas Delije uplašiti! Ne igraju milioni, svi smo od krvi i mesa!

Podeli vest

Zoran Gajić (32), defanzivac Pjunika, pred meč sa Crvenom zvezdom na "Marakani" (sreda, 20.45, Arena1) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, poručuje da njegova ekipa u sjajnom raspoloženju čeka duel sa šampionom Srbije i da goste ni puna "Marakana" neće uplašiti

Pjunik stiže na Maraknu posle poraza u šampionatu, ali Zoran Gajić uverava da ih to neće poremetiti u meču sa Zvezdom. Trener Pjunika Egiše Melikjan je nakon poraza  od Ararata rezultatom 1:0 u prvom kolu jermenskog šampionata bio besan i ljut, jer taj meč nije odložen.

- Kasno smo došli iz Luksemburga, probali su da odlože meč, ali nisu uspeli. Nismo putovali odmah posle utakmice, morali smo da sačekamo jutro, jer je aerodrom bio zatvoren, pa smo stigli tek popodne. Nismo stigli adekvatno da se odmorimo pa smo igrali u promenjenom sastavu. Ali, neće nas taj meč poremetiti, sigurno. To je nešto drugo - kazao je Gajić za Informer i dodao da Pjunik već uživa u sjajnom uspehu.

- Napravili smo istorijski rezultat jer smo se plasirali u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. Nijedna ekipa iz Jermenije nije to uspela. Obezbedili smo Ligu konferencija, to nam je bio cilj. Videćemo dokle ćemo dogurati. Nema šta da nas poremeti, uživamo u trenutku.

Foto: Privatna arhiva

Zoran Gajić, defanzivac Pjunika, slavi pobedu sa klincima

Imali su saigrači posebno pitanje za Zorana i ostale naše internacionalce u Pjuniku Uroša Nenadovića, Nemanju Mladenovića i Borisa Vargu, pred meč sa Zvezdom.

Ne plašimo se navijača

- Raspitivali su se igrači za atmosferu, videli su famozni tunel...Mislim da ne bi trebalo da bude problem, da se možda uplaše atmosfere. Ne verujem da ih je strah od tunela, samo kažu da dugo traje šetnja tunelom do terena.

Ekipa Zvezde vredi oko 55 miliona evra, a Pjunika šest. Međutim, Gajić ističe da ne igraju milioni, nego fudbaleri.

- I Kluž nas je malo potcenio... Sve je moguće, to je fudbal, ne igraju milioni, svi smo od krvi i mesa, šanse mogu da se promaše, dešavaju se greške, crveni kartoni, svašta je moguće...Zvezda jaka, u svim linijama ima sjajne igrače, vezni red im je po meni najjači deo tima, pa Sanogo i Krstičić sede na klupi. Opasni su iz prekida i kontranapadima. Kako protiv Zvezde? Klužu smo dali gol iz prekida, svaki pozitivan rezultat dolazi u obzir, ne predajmo se, ovo je samo prvo poluvreme.

Foto: printscreen

Zoran gajić optimista pred meč sa Zvezdom na Marakani

Ne igraju milioni

 

U Ljutice Bogdana traje odbrojavanja - 4,5,6... Upravo su tim redosledom ispraćani rivali sa najvećeg stadiona na ovim prostorima: Radnički, Kolubara i Radnik. Navijači priželjkuju "sedmicu" u sredu.

Mogu navijači da se nadaju goleadi, kao što se mi nadamo da možemo da pobedimo Zvezdu. Videćemo da li možemo da zaustavimo Zvezdine golgetere. Na nama je da pozitivno odradimo prvu utakmicu, da se još bolje pripremimo za drugi meč, da se upoznamo sa kvalitetima i minusima Zvezde. Kao i dve ranije utakmice, sve smo rešavali u drugoj utakmici - istakao je Zoran Gajić.

Zoran Gajić je prošao mlađe kategorije Partizana i Rada, potom igrao u BSK Borči, odakle je otišao u Češku. Tamo je igrao za Bohemijans i Zlin, da bi potom prešao u bugarsku Ardu iz Krdžalija. Nakon prekida saradnje, vratio se u Češku, u Brno, iz kojeg je prošlog leta stigao u Pjunik.

Prvi meč između Crvene zvezde i Pjunika igra se u sredu od 20.45 u Beogradu, dok je revanš na programu šest dana kasnije u Jerevanu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija