• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

11:13

NEVEROVATNA KVOTA NA ZVEZDU! Pogledajte koliko vredi pobeda šampiona Srbije protiv Pjunika!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEVEROVATNA KVOTA NA ZVEZDU! Pogledajte koliko vredi pobeda šampiona Srbije protiv Pjunika!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde igraju od 20.45 (RTS1, Arena 1 premijum) na "Marakani" prvi evropski meč ove sezone, a rival u trećem kolu kvalifikacija je Pjunik iz Jerevana

Zvezda važi za velikog favorita, ne beži od toga ni trener Dejan Stanković, koji je ipak oprezan i ne želi da potceni protivnika, koga je, kako kaže, stručni štab odlično analizirao.

Mala kvota na Zvezdu

Zvezda je apsolutni favorit prema mišljenju bukmejkera. Kvote se kreću od 1,15 do 1,20 na pobedu Zvezde, za remi je između 7 i 8, a za pobedu Pjunika se kreću u rasponu od 15 do 20.

- Možda nisu favoriti, ali danas svi igraju fudbal. Mi smo se dobro spremali. Znamo šta nas očekuje. Analizirali smo ekipu Pjunika, ekipu koja dosta menja i igrače i u toku meča. Bićemo spremni. Poštujemo svakoga, ali na svom terenu očekujemo pun stadion i zajedno sa našim navijačima uradićemo sve da prođemo - kazao je trener Zvezde Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto

Delije

Zvezda apsolutni favorit

 Naš cilj je prolazak dalje, a na koji način ćemo to postići, ne zanima me. Ako se to desi, bavićemo se sledećim rivalima. Međutim, ovaj meč je za nas presudan. Za klub, navijače, za celinu. Moramo da budemo strpljivi, jer kada neko igra u gostima, može da se povuče i čeka kontru. Dali su tri gola Didelanžu u prethodnoj fazi takmičenja posle grešaka rivala, ali su ceo meč sjajno radili. Očekujem baš jak otpor - dodao je Stanković.

Ukoliko se domogne elite, srpski klub zaradiće pravo bogatstvo. Utakmicom protiv Pjunika Crvena zvezda kreće u pohod na Ligu šampiona i nagradu od 30 miliona evra! Ali, do miliona potrebno je da puleni Dejana Stankovića sruše dve prepreke. Prva je Pjunik, a ukoliko  prođe dalje, Zvezdu u plej-ofu čeka bolji iz duela Makabi Haifa - Apolon Limasol. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija