• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

07:44

VELIKA LOVA STIŽE NA MARAKANU! Milioni se slivaju u kasu Zvezde...

informer.rs

Crvena zvezda

VELIKA LOVA STIŽE NA MARAKANU! Milioni se slivaju u kasu Zvezde...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona demolirali ekipu Pjunika (5:0) predvođeni munjom Osmanom Bukarijem i obezbedili klubu lepu zaradu

Zapravo, crveno-beli su ovim trijumfom došli na korak od značajne finansijske injekcije, ali i novog koeficijenta koji može da bude važan u rangiranju nacionalnog prvenstva Srbije.

Istina, nije posao još završen, sledi revanš za sedam dana, ali ni čudo ne meže da spasi Pjunik u Jermeniji, posle pet primljenih golova u Beogradu. 

Zvezda će zaraditi milione

Zvezda bi tako eliminacijom Pjunika zaradila 11 miliona evra, jer plasman u plej-of Lige šampiona donosi 5.000.000 evra, čime je automatski obezbeđena i grupna faza Lige Evrope, koja donosi dodatnih 3,6 miliona evra.

Na osnovu koeficijenta Zvezda može da očekuje i bonus od oko 2,5 miliona evra. Naravno, ako se domogne Lige šampiona čeka je nagrada od još 20 miliona evra, pa bi crveno-beli pre početak takmičenja u Ligi šampiona zaradili bar 30 miliona evra.  U eliti svaka pobedi donosi 2,8 miliona, a remi sa 930.000 evra, naravno tu je zarada i od TV prava, prodaje ulaznica, da ne govorimo da bi Liga šampiona dodatno podigla cene fudbalerima šampiona Srbije..

Foto: ATAIMAGES

Delije

Nema opuštanja

- Nema formalnosti. Nećemo ići na ekskurziju tamo. Bilo je propusta, ali razumem ih. Dobro smo počeli u domaćem prvenstvu, prva utakmica u Evropi... Znate kako je, emocija, nije lako igrati pred punom "Marakanom" - istakao je trener Dejan Stanković posle utakmice.

Foto: ATAIMAGES

 

Ostao sam pozitivno šokiran kada sam video skoro pun stadion. Avgust je, ljudi su na odmoru... Analizu ćemo ostaviti za drugi put, uvek može bolje, gore, ali nemam šta da zamerim. I oni su bili pod emocijom, pritiskom. Koliko god da ti papiur daje da si favorit, moraš da se oznojiš za svaku. Treba namn strpljenje, koliki god da si favorit - rekao je trener Zvezde.

Foto: ATAIMAGES

 

Fudbaleri Makabi Haife nastavili su da gaze rivale u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a u prvom meču treće runde stradao je Apolon iz Limasola – 4:0 (1:0). Kiprani su savladani identičnim rezultatom kao i Olimpijakos u prethodnom kolu. Izraelski tim već krupnim korakom zakoračio ka plej-ofu, a tamo čeka Zvezdu! Crveno-beli nakon što su razbili Pjunik sa 5:0 već sada mogu da misle da odlučujući meč za plasman u Ligu šampiona.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija