• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

09.09.2022

00:59

SUDIJA JE BIO KATASTROFALAN! Dragović ljuti i ogorčen, oštro kritikovao Nemca!

printscreen

Crvena zvezda

SUDIJA JE BIO KATASTROFALAN! Dragović ljuti i ogorčen, oštro kritikovao Nemca!

Podeli vest

Aleksandar Dragović je bez dlake na jeziku posle poraza Crvene zvezde od Monaka (1:0) na Marakani kritikovao sudiju

Pravdu je delio Nemac Harm Osmers, a defanzivac Zvezde Aleksandar Dragović bio je vidno nezadovoljan kako je sudija odradio posao.  Bilo je nekoliko spotnih momenata, a crveno-belima nije dosuđen penal u finišu meča.

- Sudija je imao loš dan, videlo se. Ceo stadion je to video. Bio je penal za njih, ali mogao je da vidi i kod Bena, ne znam tačno, ali mislim da je sudija bio katastrofalan. Ako igramo loše i vi nas kritikujete možemo i da sudiju kritikujemo - kazao je Aleksandar Dragović odmah posle poraza.

Dragović govori nemački, pa je otkrio da li je nešto prigovorio sudiji Nemcu.
 
- Da leti dobro kući - nasmejao se Dragović, koji je ponosan na saigrače:

- Ponosan sam na ekipu, bili smo bolji, nesrećno smo izgubili. Svaka čast momcima kako smo odigrali. Sad moramo da se regenerišemo za nedelju.

Foto: Starsportphoto

 

 

Penal je skrivio Slavoljub Srnić, ali mu saigrači ništa ne zameraju.

- Desi se, život ide dalje, nema kritike za njega. Mi smo ekipa, pobedimo zajedno i zajedno izgubimo.

Nije lako crveno-belima posle poraza.

- Znamo da smo bili bolji, bilo bi gore da smo bili lošiji i izgubili 3:0. Znamo da možemo sa Monakom. Ali, ponosan samo na ekipu kako smo se borili, sad moramo tako i u nedelju .

Foto: Starsportphoto

 

Nije želeo Dragović dan komentariše zvižduke sa tribina upućene Kataiju i Srniću.

- Nemam komentar, samo da se zahvalim "severu" i Delijama.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maja

pre 1 godinu

Ne znam u cemu je fora sa sudijama Nemcima. Secate se onog sudije Nemca protiv Krasnodara i onog navlacenja? Ovaj veceras je imao dvosturke standarde dao im je i onaj drugi penal al ga je VAR ponistio. Isti intenzitet faula je bio za njihov penal kao kad nije sviran nad Benom. I naravno cuveni Brih koji je pokrao reprezentaciju je takodje Nemac. Ne znam sto nas ne vole Nemci bas toliko.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija