• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

22:27 >> 22:39

(OCENE) ŠOU-PROGRAM GELORA KANGE,  MAGIJA ALEKSANDRA KATIJA, VELIKI POVRATAK GOBELJIĆA! Crveno-beli odigrali najbolji evropski meč u sezoni, ovo je svaki "delija" želeo da vidi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

(OCENE) ŠOU-PROGRAM GELORA KANGE, MAGIJA ALEKSANDRA KATIJA, VELIKI POVRATAK GOBELJIĆA! Crveno-beli odigrali najbolji evropski meč u sezoni, ovo je svaki "delija" želeo da vidi!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Ferencvaroš rezučtatom 4:1 u meču trećeg kola Lige Evrope r

Crveno-beli su dans briljirali na terenu, bio je fenomenalan perforamans pulena Miloša Milojevića. Nakon dva poraza, ostvarili su jako bitan trijumf.

Sada su crveno-beli ponovo u igri za prolazak dalje,  a svakako će im ova pobeda doprineti dosta na samopozadanju.

Svi igrači Crvene zvezde su odradili dobar posao na terenu, a ovo su naše ocene.

OCENE:

Milan Borjan - Korektan posao odradio je Milan Borjan. Primio je jedan pogodak, ali greška nije bila njegova, tako da miljenik "delija"ponovo nije razočarao navijače (7)

Marko Gobeljić - Fantastična partija Zvezdinog desnog beka. Od samog starta, Gobeljić je bio veoma raspoložen na terenu Imao je par dobrih centaršuteva, sjajno je odigrao svoju ulogu u igri crveno-belih, a onda je usledila asistencija za gol Aleksandra Kataija.  Dominirao je danas  Gobeljić  i opravdao poverenje Miloša Milojevića (9).

Foto: Tanjug/AP

Marko Gobeljić

Strahinja Eraković - Reprezentativac Srbije je bio korektan večeras, Zvezda je dominirala u napadu, tako da Eraković nije  imao previše posla, ali uvek je bio na pravom mestu (7)

Aleksandar Dragović - Isto što važi kao i za Erakovića. Korektna partija reprezentativca Austrije, standardno dobar kao i obično (7)

Milan Rodić - Nije mnogo bio u žiži dešavanja Milan Rodić,  ipak nije bilo grešaka od stane levog beka Crvene zvezde (7)

Seko Sanogo - Sanogo je odigrao svoju klasičnu ulogu danas na terenu, odlično je funkcionisao na sredini i bio solidan za svojih 62. minuta igre (7)

Gelor Kanga - Ovaj igrač je apsolutni heroj Crvene zvezde na večerašnjoj utakmici. Briljirao je Kanga celo vreme, a postigao je i dva gola. Prvo se latio odgovornosti za penal i preciznim šutem doneo prednost Zvezdi, a zatim je za 4:0 postigao evrogol kakav se retko viđa (10)

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Gelor Kanga

Stefan Mitrović -  Novopečeni reprezentativac Srbije postigao je drugi gol na ovoj utakmici, a to je i njegov drugi gol na evropskim takmičenjima. Sjajno se snašao Mitrović u šesaestercu  i povisio rezultat, bio je jako dobar performans. (7.5)

Mirko Ivanić   - Ivanić je već dugo vremena jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, reč je o fudbaleru koji retko kada podbaci. Penal je dosuđen upravo posle njegovog upućenog udarca, a asistirao je Kange kod njegovog evrogola koji je oduševio sve ljubitelje  fudbala. Ivanić je ponovo dokazao da je jedan od bitnijih igrača kluba iz Ljutice Bogdana (8).

Aleksandar Katai - "El Magiko" je večeras opravdao svoj nadimak. Neki navijači nisu bili oduševljeni njegovim partijama u poslednje vreme, ali večeras je pokazao koliko vredi. Ne sam da je postigao gol za 3:0, nego je uz Kangu i Gobeljića danas bio lider tima (9.5)

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Aleksandar Katai

Aleksandar Pešić - Pešić je bio danas jedini napadač u startnoj postavi, iako nije postigao gol, bio je asistent Stefanu Mitroviću za njegov pogodak. Imao je par dobrih šansi za pogodak, ali danas nije imao sreće. Bez obzira na to bio je bitan faktor na terenu (7.5)

Na meču su igrali i Slavoljub Srnić, Radovan Pankov, Nemanja Motika i Mustafa, ali nisu se pomenuti igrači previše istakli za ocenjivanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija