• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2022

16:10

ZVEZDA GOSTUJE FINALISTI EVROLIGE! Kapiten Lazić: NEMA PREDAJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA GOSTUJE FINALISTI EVROLIGE! Kapiten Lazić: NEMA PREDAJE!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su sva tri poraza na startu Evrolige, a poslednji na gostovanju Baskoniji

Dugo se Zvezda borila sa "trojkaškim rafalom" tima iz Vitorije, da bi na kraju doživela težak poraz.

Vremena za jadikovanje nema, jer već u petak izabranici Vladimira Jovanovića ponovo gostuju u Španiji, ali madridskom Realu.

Trener Vladimir Jovanović je svestan da njegovu ekipu očekuje težak zadatak.

- Dobro znamo ko je Real, izvanredna ekipa koja je godinama na okupu, i još pojačana sa nekoliko izvanrednih individualaca. Pokriveni su na svakoj poziciji sa nekoliko igrača. Kada se na sve to doda da nas dočekuju na svom terenu, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Za početak želimo da odigramo dobar meč, bolji od prethodnog u Vitoriji. Nemamo puno vremena, ali pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo - rekao je Jovanović, najavivši da će poslednje pojačanje Luka Vildoza biti u protokolu na predstojećoj utakmici.

Foto: Starsportphoto

kapiten Zvezde Branko Lazić

Kapiten Zvezde Branko Lazić napominje da njegovi saigrači u Madridu ostaviti srce na parketu.

- Prvo duplo kolo Evrolige, znamo ime, rejting i kvalitet protivnika, ali sigurno nećemo izaći na teren sa namerom da se predamo, već da odigramo dobru utakmicu, i ako se ukaže šansa dođemo do rezultata. Nismo još kompletni, polako sklapamo tim posle povreda, ni raspored koji je izuzetno težak na startu Evrolige nam ne ide u prilog. Ali, idemo korak po korak, očekuje nas još mnogo utakmica i potrebno je malo strpljenja da budemo na nivou koji svi želimo. O Realu ne treba trošiti reči, izvanredna ekipa, jedan od favorita za trofej, ekipa pokrivena na svakoj poziciji od bekova do centara. Želimo da odigramo čvrsto, angažovano i da vidimo zašta će to biti dovoljno u ovom trenutku - istakao je Lazić.

Ekipa će trenirati u madridskoj dvorani u četvrtak uveče, kao i na dan utakmice, a povratak u Beograd planiran je za subotu.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija