• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

26.10.2022

12:47

BITI ILI NE BITI PROTIV TURAKA NA "MARAKANI"! Milojević pred meč sezone: Trabzon je u formi, ali možemo da ih pobedimo! U Evropi odlučuju detalji

informer

Crvena zvezda

BITI ILI NE BITI PROTIV TURAKA NA "MARAKANI"! Milojević pred meč sezone: Trabzon je u formi, ali možemo da ih pobedimo! U Evropi odlučuju detalji

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas igraju odlučujuči meč u Ligi Evrope na stadonu "Rajko Mitić" protiv Trabzona i moraju da trijumfuju ako žele da

Za Zvezdu je meč u utakmica "biti ili ne biti" u Ligi Evrope, svaki drugi rezultat sem pobede skoro sigurno bi značio eliminaciju srpskog šampiona.

Trener Miloš Milojević je jasan, crveno-beli imaju samo jedan cilj - pobedu.

- Očekivanja su ista kao i uvek, želimo pobedu. U svim utakmicama do sada smo bili ravnopravan protivnik, detalji su odlučivali. Mi smo i u Trabzonu bilo sve vreme u igri. U Evropi odlučuju detalji. Očekujem dobru utakmicu, dobru podršku sa tribina - kazao je Milojević na početku konferencije za medije pred meč sa Trabzonom i poručio da poštuje rivala, ali da Zvezda može da pobedi. 

Zvezda može dalje

- Trabzon je u boljoj formi nego pre mesec dana, dobili su i Monako. Znali smo i pre prve utakmice da imaju dosta kvalitetnih igrača. Poštujemo ih, ali znamo da imamo prostora da i mi odigramo dobru utakmicu. Ako budemo imali energije, a imaćemo, možemo da ih pobedimo.

Ne zanima trenera Zvezde ishod drugog meča između Monaka i Ferencvaroša.

- Nisam kalkulisao šta bih voleo da bude u drugom meču u grupi, meni je važno da pobedimo Trabzon. Pobedom, uz malo sreće na drugim utakmicama, možemo da prođemo dalje.

Crveno-beli čekaju Turke posle burnog meča i pobede u Nišu (2:1).

- Rekao bih da je emotivni intenzitet bio veći, jer smo čekali na gol do 97. minuta. Bilo je više tranzicija, ali nisu svi igrači učestvovali u njima. Momci su dali sve od sebe da se dobije utakmica i meni je drago da smo dobili na taj način, jer ekipa u tom trenutku pokazuje karakter, da igra do kraja. Ovo su najbolji igrači u našoj zemlji, znaju da nema mnogo vremena za emotivno punjenje.

Foto: Starsportphoto

 

Trener Zvezde ne može da računa na pomoć Sanoga u četvrtak.

- Ne postoje problemi, samo solucije, a solucije su da imamo nekoliko igrača. Ako me pitate da li bih voleo da imam Ngolo Kantea u timu - da, ali sam realan čovek. Imamo solucije i neko će igrati. Velike utakmice stvaraju velike igrače. 

Milojević posebno je istakao napadača Aleksandra Pešića, koji je Zvezdi doneo pobedu protiv Radničkog (2:1).

-  Pešić je primer da kad van ne ide dobro možete radom, zalaganjem i trudom da se vratite. On je radom doveo da ekipa radi za njega, jer je on dosta radio za ekipu i kad mu nije išlo. Dobrim odnosom se vratio, verujem da će tako nastaviti da radi.

Foto: Starsportphoto

Miloš Milojević

Mladi Jovan Mijatović bi mogao da pomogne ekipi protiv Trabzona.

Mijatović je igrao u Ligi šampiona za omladince, ali ako nam bude potreban, biće sa nama i protiv Trabzona. Nije to preveliki napor za momka od 17 godina. Ne može gimnastičar da trenira osam sati dnevno, a fudbaler osam sati nedeljno, pa da brinemo da je pretreniran.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija