• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.11.2022

08:50

STIŽE LOVA NA MARAKANU! Ovo je suma koju je Zvezda ZARADILA od Lige Evrope!

Starsportphoto

Crvena zvezda

STIŽE LOVA NA MARAKANU! Ovo je suma koju je Zvezda ZARADILA od Lige Evrope!

Podeli vest

Crvena zvezda se oprostila od drugog po jačini takmičenja Starog kontinenta u grupnoj fazi Lige Evrope, ali u klupsku kasu od UEFA bi trebalo da se slije prihod od dve pobede u grupi H i kvalifikacijama.

Suma sumarum, prihod kluba od evropskih nadmetanja iznosi 12.746.000 evra.

Da je pobedila u Monte Karlu, Crvena zvezda bi inkasirala 1,18 miliona ili 930.000 evra, ali prihod od evropske kuće fudbala zaključen je u petom kolu kad je na Marakani savladan Trabzon.

Foto: Starsportphoto

Imali su priliku crveno-beli da iskreiraju prolazak u nokaut fazu Lige Evrope ili nastavak takmičenja u Ligi konferencija, ali je poraz u Kneževini od 4:1 zaustavio njihov put ka novim evropskim uspesima, makar dok ova sezona traje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Doca

pre 1 godinu

To je ništa koliko mrkela i terza mogu da bace u bunar za "pojačanja". Marš bre iz kluba i vratite klubu novac ali iz svog džepa.

ratko

pre 1 godinu

ma da bitna je lova a to sto su zavrsili kao klovnovi ls to nema veze e jadnici jedni

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija