• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2022

21:35

IVANOVIĆ JE DEFINITIVNO NEPOBEDIV! Vildoza i Nedović jesu odigrali odlično, all da ne zaboravimo  i OSTALE IGRAČE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆ JE DEFINITIVNO NEPOBEDIV! Vildoza i Nedović jesu odigrali odlično, all da ne zaboravimo i OSTALE IGRAČE!

Podeli vest

Košarkaši Crvene pobedili su Žalgiris 77:73 u 13. kolu Evrolige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović još uvek je neporažen na klupi, a ovo mu je bila deseta uzastopna pobeda otkako je seo na klupu ekipe sa Malog Kalemegdana. 

 Ivanović je na konferenciji za novinare rekao da je ovo bio zahtevan meč za njegov tim.

- Ja mislim da smo mi bili na nivou, samo je Žalguiris dokazao da ima svoj stil igre. Igraju svoje, svi imaju talenta, imaju pleja koji sve organizuje. Znali smo da će biti teško. Odigrali smo dobru utakmicu.

Foto: Starsportphoto

Jedan od novinarskih komentara bio je da je Ivanoviću lako jer ima Vildozu i Nedovića, a na tu konstataciju trener Crvene zvezde je istakao:

- Slažem se. Ali, hajde da ne zaboravimo i ostale igrače koji su dali veliki doprinos, ne samo na ovom meču, već i na prethodnim. Ovi koji su mogli da igraju, bili su super.  Žalgiris je igrao odličnu odbranu na liniji dodavanja. U takvoj odbrani je teško da pogodiš, ali smo pogodili kada je bilo važno.

O igri Hasana Martina.

- Odigrao je dobro, imaju dve-tri akcije kada je uspeo da uhvati skok, iznudi faul. Igrač je koji je bolji nego što je bio, ali je daleko od onoga što može da bude - zaključio je Ivanović.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija