• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

22:08

SVI TRAŽE KARTE, ALI NEMAMO! JEDVA ČEKAMO BARSU! Crveno-beli PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA pred Evroligu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SVI TRAŽE KARTE, ALI NEMAMO! JEDVA ČEKAMO BARSU! Crveno-beli PUCAJU OD SAMOPOUZDANJA pred Evroligu!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac u okviru 12. kola ABA lige, a već u petak očekuje ih duel protiv Barselone u Evroligi

Uspela je Crvena zvezda pred svojim navijačima da nastavi niz nepobedivosti u ABA ligi i održi sjajno raspoloženje pred 30. decembar i dolazak Barselone u Pionir. Jedan od najboljih danas bio je Ognjen Dobrić koji je nakon utakmice sumirao utiske. 

- Dobra utakmica, u prvom poluvremenu smo bili bez koncentrancije, dozvolili smo im da igraju kako žele. Iskoristili su to, ali u drugom poluvremenu sve je bilo drugačije. Skoncentrisali se, dali gas i došli do pobede što je i najvažnije - rekao je Ognjen Dobrić. 

Danas je protiv Borca debitovao i Fakundo Kampaco, a šuter crveno-belih ističe da je uz takvog igrača sve mnogo lakše na parketu. 

- Trenira već nekoliko dana sa nama, uklapa se. Lepo je igrati sa njim. Svima pomaže i lakše je uz takvog igrača, biće bolje kako vreme bude odmicalo - dodao je reprezentatvac Srbije. 

Foto: Starsportphoto©

Naredni rival je Barselona?

- Dočekujemo utakmicu u dobrom raspoloženju posle pobede u Atini. Spremni smo, jedva čekamo utakmicu, znamo da su rasprodate karte, nadam se da ćemo vratiti navijačima. To je moja želja, ali moramo to da pokažemo i na parketu. Znamo kakva je ekipa Barselona. Navijači su danas prepoznali hemiju i rezultate, nadam se da će tako biti i u budućnosti. Nadam se da ćemo mi nastaviti da pobeđujemo, a oni da nas prate - jasan je bio šuter crveno-belih. 

Za kraj, jedan od novinara ga je pitao da li ima kartu viška za utakmicu sa Barselonom. 

- Nemam - uz osmeh odgovorio je Dobrić i nastavio. 

- Veliki je haos, pitaju nas sa svih strana stvarno nemamo. Planule su karte, ali mi imamo samo ono osnovno za familiju. Razgrabili su sve navijači, svi jedva čekaju utakmicu, velika je potražnja - podvukao je Dobrić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija