• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2023

18:10

UMESTO ZA ZVEZDU IGRAĆE PROTIV NJE! Evroliga UNIŠTILA crveno-bele... Kapitalac skrenuo sa MALOG KALEMEGDANA!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

UMESTO ZA ZVEZDU IGRAĆE PROTIV NJE! Evroliga UNIŠTILA crveno-bele... Kapitalac skrenuo sa MALOG KALEMEGDANA!

Podeli vest

Italijanski košarkaš Ahile Polonara umesto za Crvenu zvezdu igraće protiv nje budući da je danas stavio paraf na ugovor sa Žalgirisom

Bila je Crvena zvezda u poodmakloj fazi pregovora sa Ahileom Polonarom. Želja za saradnjom bila je obostrana, ali je svoje prste u čitav posao umešala Evroliga... Elitno takmičenje kaznilo je beogradski tim zabranom registracije novih igrača i pojačanja do 28. februara te nije bilo smisla dovodi Italijana koji ne bi imao pravo nastupa. 

Zbog toga - pregovori su propali, a Ahile Polonara umesto  za Crvenu zvezdu igraće protiv nje. Italijanski reprezentativac danas je potpisao ugovor sa Žalgirisom do kraja sezone. Litvanski velikan je to potvrdio putem društvenih mreža i pohvalio se kapitalnim pojačanjem. 

Polonara je uoči ove sezone slovio za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji. Ipak, odlazak u Anadolu Efes ispostavio se kao totalni promašaj budući da se Italijan nije uklopio u sistem Ergina Atamana. Beležio je skromnih 2,9 poena i 2,2 skoka po meču, za 11 minuta na parketu u Evroligi te je rastanak bio neminovan. 

Foto: Starsportphoto©

U Kaunasu je svima bilo jasno da se radi o vrhunskom igraču koji bi ekipi mogao da donese ekstra kvalitet u borbi za plasman u Top 8. Pokazao je Polonara to u dresu reprezentacije na ovogodišnjem Evrobasketu, ali i pre toga u Baskoniji gde je prosečno beležio 12,2 poena tokom dve sezone u Evroligi. 

Zanimljivo je da bi Polonara trebalo da igra protiv Zvezde već 24. januara kada srpski šampion gostuje u Litvaniji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija