• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2023

06:34

NEMAC ODBIO ZVEZDU! Novi atak Sampdorije na Dragovića, crveno-beli nude trampu, ali...

Starsportphoto

Crvena zvezda

NEMAC ODBIO ZVEZDU! Novi atak Sampdorije na Dragovića, crveno-beli nude trampu, ali...

Podeli vest

Sampdorija nema nameru da odustane od Aleksandra Dragovića, Crvena zvezda je navodno pristala na pregovore, a predložila je Italijanima trampu

Trener Sampdorije Dejan Stanković želi Aleksandra Dragovića u srcu odbrane, pa je krenuo novi napad na štopera. Zvezda je odbila dva prethodna pokušaja, a Đanluka Di Marcio, najpouzdaniji novinar na Čizmi kada je u pitanju fudbalska pijaca, tvrdi da je šampion Srbije spreman da pregovora.

Šabo neće u Zvezdu

Međutim, Zvezda je predložila da put Beograda krene jedan od štopera Sampdorije Julijan Šabo. Nemački defanzivac je u januaru 2022. godine otišao na jednoipogodišnju pozajmicu u Keln, ali je najviše zbog povreda u proteklih godinu dana odigrao svega osam utakmica u svim takmičenjima. Ipak, Di Marcio navodi da je 24-godišnji Šabo odbio predlog Crvene zvezde.

Italijanski novinar ističe da će crveno-beli će dozvoliti Dragoviću da ode iz kluba tek u slučaju da pronađu zamenu.

Foto: Starsportphoto

 

 

Sampdorija je u dva navrata već slala ponude šampionu Srbije. Prvi put za 500.000 evra, drugi za 1.000.000, ali je Zvezda obe odbila.

Srpski šampion je potom odgovorio kontraponudom za Filipa Đuričića u iznosu od 500.000 evra, ali je odgovor Sampa bio identičan. Igra nerava se nastavlja...

Što se tiče dolazaka na Marakanu, crveno-beli rade punom parom. Već je potpisan ugovor sa krilnim napadačem Piterom Olajinkom iz Slavije iz Praga, koji će na "Marakanu" doći na kraju sezone. Rukovodstvo je u odmaklim pregovorima sa vezistom Kopenhagena Markom Stamenićem, kojem ugovor takođe ističe na leto. U opticaju je i desni bek iz Tventea Džošua Brenet mada za njega još nisu finalizirani pregovori.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija